Şimdi Ara

Windows Hesap Makinesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar.Arkadaşlar son birkaç gündür bilgisayarımda ilginç bir sorunla karşılaşıyorum.Kısaca özetlersek ; bilgisayarımı açıyorum , görev yöneticisini açıyorum ve işlemler kısmına geliyorum , sorun burda başlıyor. Calc.exe yani bildiğimiz hesap makinesi ben açmadığım halde işlemler kısmında gözüküyor.Daha da ilginci işlemi sonlandır dediğimde bir saniye için sonlanıyor sonra tekrar geri açılıyor kendi kendine.Çok daha ilginci eğer cmd'ye girip komut yazmazsam hiçbir şekilde kapatamıyorum.Ve eğer kapatmazsam üst üste calc.exe açılmaya devam ediyor.Yani işlemler kısmında 50 tane calc.exe oluyor bu da bilgisayarımın performansını etkiliyor.Bunu nasıl düzeltebilirim.

• Bu sorun ne zaman oluştu?
    Sistem geri yüklemeyi deneyin.
    Güçlü bir antivirüz yazılımıyla tüm sistemi taratın.
    Güvenli modda combofix kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

Bu sorun ne zaman oluştu?
    Sistem geri yüklemeyi deneyin.
    Güçlü bir antivirüz yazılımıyla tüm sistemi taratın.
    Güvenli modda combofix kullanın.

2-3 gün oldu.Bilgisayarım bir yerden sağlam bir virüs yedi galiba.Dün taradım DorkBot diye worm tarzı diye birşey buldu.Onu sildim ama bu hesap makinesi sorunu hala devam ediyor.
  • Aga Yapman Gereken Şu Combofix Yazılımını İndirip Windowsu Güvenli Modda Açıp Combofix Yazılımını Çalıştırmak Sorunları Düzeltecektir Olmazsa 360 Total Security Yazılımını İndir TAM TARAMA Yap Eğer Hala Devam Ediyosa Sistem Geri Yüklemeyi Dene Hala Devam Etmesi İmkansızdır Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HızırYardım

Aga Yapman Gereken Şu Combofix Yazılımını İndirip Windowsu Güvenli Modda Açıp Combofix Yazılımını Çalıştırmak Sorunları Düzeltecektir Olmazsa 360 Total Security Yazılımını İndir TAM TARAMA Yap Eğer Hala Devam Ediyosa Sistem Geri Yüklemeyi Dene Hala Devam Etmesi İmkansızdır Teşekkürler.

Combofix ile güvenli modda taratınca sorun çözüldü Ama neden böyle birşey olduğunu merak ettim

• Kolay Worm Yani Solucan Virüsü Bulaşmış O AÇıyomu Allah Daha Beterlerinden Korusun Sorununu Çözdüysen Ne Mutlu Bana Hayırlı Aşkamlar Kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.