Şimdi Ara

Windows has been shut down

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu ve bu hatayı vermeyi başladı.

"Sistemim imzamda yazıyor."

Bu resmi internette buldum. Tıpa tıp aynısı. Fakat Driver_Power_Failure yazan yerde. Memory_Management yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peeps -- 2 Eylül 2012; 7:43:48 >

• Selam
    Öncelikle hayırlı olsun kardeş..
    Sizin imzanız hakkında şunu baştan belirtmem gerekiyor! İmzanız kural dışı olmuş. Kullandığınız font boyutu ile boşluklar dahil 4 satır olması gerekiyormuş! Font boyutu 1 olursa, boşluklar dahil, 7 satırdan fazlasını yazamıyorsunuz. Ceza almadan imzanızı ona göre düzeltin derim..

Gelelim sisteminizin durumuna.
    Güç kaynağınızı belirtmemişsiniz! CoolerMaster 922 HAF olarak yazmışsınız ama bir kaç yere baktım bu kasada güç kaynağı yok deniyor.

Mavi ekran hataları için şunları yapın.
    1. @Bios güncellemesi yapın.
    2. Anakart sitesinden güncel sürücülerini indirip kurun.
    3. RAM'leri ilk slota tek tek takarak deneyin.
    4. Sistemi onarmak için çalıştır'a sfc /scannow yazarak tarama yaptırın.

Mavi ekran hatalarını gidermek için aşağıdaki Microsoft yazılımlarından size uygun olanını indirip kurun.
    Windows6.1-KB2493989-x64.msu
    Windows6.1-KB2493989-x86.msu

Şimdilik önerilerim bundan ibarettir.
    Kolay gelsin..

• Teşekkürler. İmza konusunda fontumu düşüreceğim. Güç kaynağım 1200W Gigabyte. BİOS güncelleştirmesi nereden yapabilirim. Ayrıca ramleri çıkarıp takamam onun için aldığım mağazaya gitmem gerekiyor.
  • 2 saniye önce Driver_less diyede BSOD verdi. Yardım edin arkadaşlar bıktım artık oyunun ortasında donup reset atıyor.
  • gigabyte nincd sini takın bios adlı proğramı açın çok kolaylıkla biosu yenileyebilirsiniz.bir kaç tıka bakar..
    ram konusuna gelince ram leri değiştirmek en basitidir..kenarlarında iki tırnak var aşağı doğru yatırın ve rami çekin..takarkende aşağı doğru bakarken takın..bol şans
  • Anakartınızın 2 sürümü var kardeş. Bunlar; GA-Z77-DS3H (rev. 1.0) ve (rev. 1.1).
    Hangi sürüm olduğunu öğrenmek için anakartınızın sola alt köşesinden öğrenebilir ve ona göre gerekli güncellemelerini aşağıdaki linkten yapabilirsiniz..

Anakartınızın sitesi:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z77-ds3hrev_10

RAM söküp takmak için neden aldığınız mağazaya gideceksiniz onu merak ettim.. Bu arada güç kaynağınız çok güzel ama 1200 Watt biraz fazla olmamış mı? Sisteminize 700 -800 Watt arası bir PSU yeterli olurdu.
    Kolay gelsin..

• Ya bu konuları hiç yapmadım korku hatsafada. Çıkart taklardan bile korkuyorum.
  • Mavi ekran hatasında kod no önemlidir oradan sorunun kaynağı tespit edilebilmektedir 0x0 la devam edip sonunda bir rakam ve harften oluşan küme şeklindedir. Sondaki rakam ve harfi netten araştırıp sorun ne olabilceğini bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps
    Ya bu konuları hiç yapmadım korku hatsafada. Çıkart taklardan bile korkuyorum.

O zaman sisteminizi işi bilen veya donanımdan anlayan birine yaptıracaksınız!
    Kolay gelsin..
  • Ünlem kullanma amacınızı anlamadım. Sistemimi vatan bilgisayardan yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peeps -- 2 Eylül 2012; 10:36:19 >
  • quote:

Ünlem kullanma amacınızı anlamadım. Sistemimi vatan bilgisayardan yaptırdım.

İşi bilmiyorsanız, anlayan birine yaptıracaksınız derken vurgu anlamında ünlem kullandım.
    Yoksa başka bir manâsı mı var?
  • Emir veya öfkeyide belirtiyor o. "Yeter artık!", "Yap şunu!" gibi. Şimdide driver_irql_not_less_or_equal dedi. 00x li kodu alamıyorum çok hızlı geçiyor zaten farklı farklı veriyor. driver_irql_not_less_or_equal dedi.driver_power dedi.
  • Şimdide PFN_List verdi.
  • quote:

Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu ve bu hatayı vermeyi başladı.

"Sistemim imzamda yazıyor."

Bu resmi internette buldum. Tıpa tıp aynısı. Fakat Driver_Power_Failure yazan yerde. Memory_Management yazıyor.

aldığınız hata stop 0x0000009f tir

çözüm burada http://support.microsoft.com/kb/315249

• XP mi ? Ultimate 64 bit kullanıyorum.
  • quote:

Emir veya öfkeyide belirtiyor o. "Yeter artık!", "Yap şunu!" gibi. Şimdide driver_irql_not_less_or_equal dedi. 00x li kodu alamıyorum çok hızlı geçiyor zaten farklı farklı veriyor. driver_irql_not_less_or_equal dedi.driver_power dedi.

Cümlenin tamamına göre değerlenidrme yapın lütfen..
    Ben ne yeter artık! yazdım, ne de yap şunu! dedim..

Kullandığım cümle; O zaman sisteminizi işi bilen veya donanımdan anlayan birine yaptıracaksınız!
    Biraz Türkçe ve dil bilgisi öğrenmeye davet ediyorum sizi..
    Kolay gelsin ve şimdi yazmak durumunda kaldığım, ne haliniz varsa görün!
  • Kime sorsan bu cümlende sitem görür. Ozaman, yaptıracaksınız ve ünlem. Siz ne haliniz varsa görün :) (!)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.