Şimdi Ara

windows güvenlik durumu kapalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda güvenlik duvarı kapalı oluyor.bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba?

• muhtemelen local policy den ole ayarlanmistir 2 . secenek ise services.msc den servisin durup durmadiğina bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaW

muhtemelen local policy den ole ayarlanmistir 2 . secenek ise services.msc den servisin durup durmadiğina bak derim

pek anlamam bu işlerden dediğin yerlere nasıl giderim acaba
  • googleden arastirirsan gorselli bulursun ama services.msc ye ise calistira yazarak rahat girebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaW

googleden arastirirsan gorselli bulursun ama services.msc ye ise calistira yazarak rahat girebilirsin

hocam bunlardan hangisini yapacağım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando' -- 15 Mayıs 2012; 12:03:48 >

• windows güvelik duvari ama otomatik olarak gozukuyo yani normal demekki sorun baska yerden
  • yok mu bunun bir çözümü acaba?uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum

edit: şöyle bir yazı buldum (dostum sana şöyle birşey söyliyim kullandığın antivirüs programı internet security falansa kullandıgın proğram icinde güvenlik duvarı mevcuttur ve programı kurdugun zaman windows kendi güvenlik duvarını kapatır ve antivirüs programının güvenlik duvarı aktif olur. belki antivirüs açılana kadar window'un güvenlik duvarı kapalı demesi normaldir. güvenlik merkezine baktığın zaman aşağıdaki windows güvenlik duvarına tıkladığın zaman kapalı der ama normalde güvenlik duvarı aktiftir panda antivirüslerde bu böyle umarım yeterince acık anlatmışımdır)

yani bende avira internet security kullanıyorum.galiba virüs programı kendi koruduğu için güvenlik duvarını hep o kapatıyor olabilir.Yinede uzman arkadaşların yorumlarını bekliyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando' -- 15 Mayıs 2012; 20:29:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı güvenlik yazılımları kendi güvenlik duvarlarına-Firewall'larına sahipler doğru.Eğer kurulumda bu firewall'ı kullan diye seçtiysen o zaman kapalı olabilir.Ama aynı zamanda bazı casus yazılımlarda kapatabiliyor firewallu ama genellikle o zamanlarda açık ya da kapalı görünen kontrol paneline giriş yapamıyorsun.Kullandığın güvenlik yazılımının firewallu(güvenlik duvarı) var mı ona bak.Sanırım seninki panda antivirüs + panda firewall.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skull911

Bazı güvenlik yazılımları kendi güvenlik duvarlarına-Firewall'larına sahipler doğru.Eğer kurulumda bu firewall'ı kullan diye seçtiysen o zaman kapalı olabilir.Ama aynı zamanda bazı casus yazılımlarda kapatabiliyor firewallu ama genellikle o zamanlarda açık ya da kapalı görünen kontrol paneline giriş yapamıyorsun.Kullandığın güvenlik yazılımının firewallu(güvenlik duvarı) var mı ona bak.Sanırım seninki panda antivirüs + panda firewall.

panda değil benimki avira internet security kullanıyorum.firewall ise etkin durumunda yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.