Şimdi Ara

WİNDOWS GÜNCELLEME SORUNU...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
25.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows güncelleme yapmıyor... iki gün önce windows onarımı yaptım... 81 tane güncelleştirme buluyor fakat yüklemiyor bazı güncelleştirmeler yüklenemdi diyor ne yaptıysam çözemedim her denileni yaptım en sonunda konu açayım dedim...ne olur yardım edin formatlamak istemiyorum...

• arkadaşlar xp orjinal home edition...ama ne yaptıysam güncelleme olmadı bi yardımcı olun bi fikri olan yokmu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar windows güncelleme yapmıyor... iki gün önce windows onarımı yaptım... 81 tane güncelleştirme buluyor fakat yüklemiyor bazı güncelleştirmeler yüklenemdi diyor ne yaptıysam çözemedim her denileni yaptım en sonunda konu açayım dedim...ne olur yardım edin formatlamak istemiyorum...

Arkadaşlar aynı sorun bende de var. 81 tane güncelleştirme buluyor, hepsini karşıdan pc ye indiriyor ama kurmuyor. Bilgisayarınızdaki bir sorun güncelleştirmelerin kurulmasını engelledi diyor. Bütün antivirüs, casus yazılım ve firewall programlarını başlangıçtan çalıştırmadığım halde sorun çözülmedi.Lütfen yardım...
  • Gercekten sınır bozucu bir sorun, benım sana tavsıyem eger pc nın de trendmıcro gibi firewall ozellıgı tasıyan antıvurıs kullanıyosan oncelıkle onu kaldır. Daha sonra Start<run<REGEDIT< sonra acılıan kayıt defterınde ctrl+f yaparak gelen kutucuga kaldırdıgın antıvurus programının ismını yaz ve buldugun tum kayıtları sil...Aramayı kayıtlar bıtene kadar devam et...
  • darkmos arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Ama dediklerini çoktan denemiştim.
    Sorunu klasik metodla yani formatla çözdüm. Şimdi problem kalmadı.

Bu arada yakından ilgilenen, yardım için çırpınan arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
  • arkadaşlar aynı sorun şimdi bende de var varmıdır bunun bir çözümü ? indiriyor ama kurmuyor :S
  • orjinal win mi yoksa orjinalleştirilmiş win mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinalleştirilmiş win ama daha önce kuruyordu bir sorun çıkmıyordu şimdi indiriyor fakat kurmuyor güncelleştirmeleri çok ilginç gerçekten buna bir çözüm bulan arkadaş var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

darkmos arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Ama dediklerini çoktan denemiştim.

Bu arada yakından ilgilenen, yardım için çırpınan arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

bu sorun şu anda bende de var sen hangi programla orjinelleştirdin acaba?format attıktan sonra orjinalleştirmeden önce antivirüs yükledin mi:?

• quote:

Orijinalden alıntı: turshusuyu

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

darkmos arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Ama dediklerini çoktan denemiştim.

bu sorun şu anda bende de var sen hangi programla orjinelleştirdin acaba?format attıktan sonra orjinalleştirmeden önce antivirüs yükledin mi:?

Windows um zaten orjinal di..

• 1.Varsa açık Windows Update veya Microsoft Update pencerelerini kapatın.

2.Başlat'ı tıklatın ve ardından Komut İstemi yazın.

3.Sonuç listesinde, Komut İstemi'ni sağ tıklatın ve Yönetici olarak çalıştır'ı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

4.Komut İstemi penceresine, aşağıdaki komutları yazın. Her komuttan sonra ENTER tuşuna basın:

net stop wuauserv

net start wuauserv

5.Komut istemi penceresini kapatmak için Exit yazıp ENTER tuşuna basın.

6.Windows Update'i yeniden çalıştırın.

• Arkadaşlar lütfen bana yardım edin enim bilgisayar windows 10 insieder prewiew benimkinde sadece güncellenmiyor değil başlat menüsü açılmıyor nolur cevap verin daha üzerinden 1-2 gün geçti

• Konuyu ne hortlatmışsın be 😀😀 ...
    Sorun teeee 2007'se benim başıma gelmiş o Zamanda kullanıcı adım değişikmiş 😀😀
    Sen bu sorun için yeni bi konu aç ayrıca işletim sistemi ne orjinlmi değilmi bunları belirt...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.