Şimdi Ara

windows görev çubugu nasıl büyür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 teması kurdum ama tek hoşuma gitmeyen yeri burası nasıl uzatırım burasını birbirlerine çok yakın şimdiden teşekkürler.

windows görev çubugu nasıl büyür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoklu66 -- 18 Temmuz 2009; 19:53:52 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitmeyen öfke -- 19 Temmuz 2009; 1:50:25 >
    Ateşin ışığında terleyerek durdum. göğsümdeki kan lekesi, şiddet dolu yeni bir kıtanın haritası gibiydi. arındığımı hissettim. karanlık gezegenin, ayağımın altında döndüğünü hissettim ve kedileri geceleri bebek gibi bağırtan şeyi tanıdım. insan yağıyla ağırlaşmış dumanın ardından gökyüzüne baktım; tanrı orada değildi.

Soğuk, boğucu karanlık alabildiğine uzanıyordu. yalnızdık. hayatlarımızı, yapacak daha iyi bir şey olmadığından yaşıyoruz. sebebini sonradan buluyoruz. hiçlikten doğuyor, kendimiz gibi cehenneme mahkum çocuklar doğuruyor, hiçliğe gidiyoruz. başka bir şey yok. varoluş, tesadüf eseri. uzun süre bakınca hayal etmeye başladığımızın dışında bir motif yok. dayatmayı seçtiğimizden başka bir anlamı yok.

Rorschach.
    (Watchmen)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.