Şimdi Ara

Windows Gezgini (Yardım Lütfen !!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tek bir klasörün içindeki tüm alt klasörlerin görünüm özelliklerini nasıl topluca değiştirebilirim? Mesela alt klasörlerin tümünü "ayrıntılar" şeklinde ayarlıycam ve tüm kolonları eşit olarak ayarlıycam nasıl yapabilirim?

• Başım biraz ağrıdığı için bişi anlayamıyorum bugün sen bütün bilgisayardaki klasörlerimi aynı görünümde ayarlamak istiyosun yok sadece bi klasörü ve onun alt klasörlerini mi ?

bi kaç kere okuduktan sonra tam anlaya bildim anca bi bilen varsa bana da anlatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 6 Mart 2008; 18:42:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Başım biraz ağrıdığı için bişi anlayamıyorum bugün sen bütün bilgisayardaki klasörlerimi aynı görünümde ayarlamak istiyosun yok sadece bi klasörü ve onun alt klasörlerini mi ?

Sadece tek bir klasörün içindeki diğer klasörler! Tüm klasörleri ayarlamayı sormuyorum
  • Bence olmaz
    Her klasörü tek tek ayarlarsın
    Klasör seçenklerinden de görünüm ayarlarını hatırlayı seçersin
  • Bana mantıklı geliyor. Yani olabilir gibi. Belki DOS komutuyla veya ona benzer kod/komut girilen bir şeyle yapılabilir.
    _____
    Hay allah ya, hergün önünden geçtiğim klasör seçeneklerinde böyle bir ayar olduğunu nasıl görmemişim.
     Windows Gezgini (Yardım Lütfen !!!)

Yalnız ben sadece bir klasör için bu ayarı isterken tüm sistemdeki klasörleri etkiledi. Her seferinde restart istediği için fazla uğraşmadım. Zaten PC problemli, formatı geldi yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 7 Mart 2008; 4:06:08 >

• herhangi bi klasörü istediğin gibi mesela ayrıntılar olarak düzenle.daha sonra araçlar>klasör seçenekleri>görünümden>klasör görünümleri>bütün klasörlere uygulayı seç
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

herhangi bi klasörü istediğin gibi mesela ayrıntılar olarak düzenle.daha sonra araçlar>klasör seçenekleri>görünümden>klasör görünümleri>bütün klasörlere uygulayı seç

Dediğim gibi bilgisayarın içindeki tüm klasörleri değiştirmek istemiyorum. Sadece bir kladörün içindeki klasörleri aynı şekile getirmek istiyorum. Neyse böyle birşey imkansız sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.