Şimdi Ara

Windows Gezgini Dosya Gezgini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bılgısayarımda boyle bır sorun var dunden berı boyle birşey gelıyor kapatamıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürlerimi sunarım...
     Windows Gezgini Dosya Gezgini

• Sorunu tam anlayamadım resimden ama görev yöneticisinden gezgini yeniden başlatan belki okur diyeceğim fakat bilemedim şimdi ? Olmadı görev çubuğundaki dosya gezgininde sağ tıklayarak özellikler deyip hedef e bir bak belki farklı bir adres yazılıdır. Olması gereken buydu sanırım %windir%\explorer.exe

Bayrağıdır pc de kullanmıyorum daha doğrusu yok tablet kullanıyorum. Pek bilemedim şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • görev yöneticisinden yeniden başlattım geçti şuan ama bılmıyorum sorun olurmu boyle cıkması 2 gundur boyle yapıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancem420 -- 15 Kasım 2014; 13:51:43 >
  • Dediğim gibi pek bilemedim sorunu daha doğrusu tam anlayamadım dedigimi yaptığınız da olduysa ne ala . Daha sonra yeniden olabilir mi bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • görev yöneticisinden windows gezginini yenıden başlatım şuan gitti ama tekrar gelır dıye dusunuyorum bunun gelmememsı ıcın ne yapabılırım ???
  • hakancem420 H kullanıcısına yanıt
    Arka planda çalışan program ve uygulamarı kontrol ediniz, gereksiz olarak düşündüğünüz program ve uygulamaları kapatınız.

Başlat -> Çalıştır -> msconfig

yazdıktan sonra Başlangıç sekmesi altından program ve uygulama listesine ulaşabilirsiniz.
  • kötü bi virüs bualşmış düzeltem ççoooooooook zooor belkide imkansız foramt at istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.