Şimdi Ara

Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 1,1.5 yıldır windows vista home premium işletim sistemli toshiba laptop kullanıyorum.İlk defa böyle bir sorun çıktı bilgisayarda.Sorun şu:

Masaüstünde veya bir klasörde falan boş bir yere sağ tıklayınca ''Windows Gezgini Çalışmayı durdurdu'' hatası çıkıyor ve masaüstündeki araç çubuğu,klasörler,dosyalar falan 5 saniyeliğine gidiyor.Sorunu indirnette araştırdım ve bir çözüm buldum system32 de bazı dosyaları silmemiz gerekiyormuş.Ama benim system32 klasörümde o dosyalar yok.

Sorunun çözümünü bilen varsa çok memnun olurum.İyi günler.

Orijinalden alıntı: The Sailor

Sistemine sağlam bir virüs taraması yapmanı öneririm virüs olma ihtimali var.

bende çok sık yaşamıştım bu sorunları (windows7'de) virüs taraması yapınca herşey çözüldü

Orijinalden alıntı: The Sailor

Sistemine sağlam bir virüs taraması yapmanı öneririm virüs olma ihtimali var.

2 kez AVG Free ile tarama yaptım.İkisinde de bulunan sonuçlar windows klasöründeydi.Korktum ama sildim.Ama sonuç aynı.

Daha sağlam bir program mı kullanmalıyım?

3ncü taramayı yaptım.Bir tek virüs bile bulunamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 15 Temmuz 2010; 13:19:48 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.