Merhaba arkadaşlar bu gün okuldan geldim ve bilgisayarımı açtım fakat windows farklı bir şekilde açıldı açılan oturum bana ait değildi ve sağ altta windows geçici oturum açmıştır benzeri bir uyarı geldi bunu internette araştırdım ve bir kaç çözüm yolu buldum fakat bulduğum çözüm yolları derdime deva olmadı bu kayıt defterinin değiştirilmesi ile yapılan bir kaç uygulama var bunları denedim ama hiç biri sorunumu çözmeme yardımcı olmadı bilgisayarıma giriyorum dosyalarım aynı duruyo kullanıcılara bakıyorum bi "Adnan" bir de "Adnan.YAVUZ" diye iki kullanıcı var benim asıl açmak isteğim oturum Adnan yazan ama o oturuma bir türlü erişemedim C:\Users\Adnan\Desktop burdan beri masaüstü dosyalarıma ulaşabiliyorum fakat öbür türlü dosyaların nerde olduğunu bulmakta sıkıntı çekiyorum bi ara format atmak aklıma geldi ama içinde çok önemli dosyalarım bu dosyaları koruyarak bilgisarımı eski haline nasıl getirebilirim bilen yardımcı olacak arkadaşlarımdan Allah şimdiden Razı olsun cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.