Şimdi Ara

Windows format atma ile ilgili bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayara format atacağım acaba cd kullanarak atmam ile windows 8 ile gelen format alternatifi aynımıdır.

Windows format atma ile ilgili bakarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxdaguman -- 6 Şubat 2016; 20:47:20 >

• xxdaguman kullanıcısına yanıt
    "herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin" yazan şey bilgisayarını ilk aldıgın hale çeviriyor - windows'un orjinal ise bu yolu kullanman daha iyi olur
    ben her zaman usb yada dvd kullanarak temiz format atarım ama o seçeneğe tıklayıp format atsanda aşağı yukarı aynı şey olur kardeşim,
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim
    Bir sorum daha var acaba windowsta daha önce etkinleştirdiğim ürün anahtarını görebilirmiyim?
    google'a yaz 1-2 tane program var onlar keyleri gösteriyor,şuan regedit e girsenizde arayıp bulabilirsiniz ama hangi başlık altında bulursunuz bilmiyorum
    siz o programlara bakın hem windows keylerini hemde diğer bütün keyleri gösteriyorlar
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim
    windows loader programını kurup açtıgında ilk ekranda çıkan key senin ürün anahtarındır. yanlıslıkla programı kurma tabiki sadece bak ve çık. kurarsan korsan serial yükler. mesela benim laptopun altında seriali var ama uğraşıp onu yazmıyorum direk korsan kuruyorum :D
  • Windows 7 de Bilgisayarıma sağ tık yapıp özellikler diyince acilan pencerede en altta mevcut urun anahtari yaziyor. Ayni şey w8 dede varmi bilmiyorum bir bakın isterseniz tahminimce olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.