Şimdi Ara

Windows Defender Nasıl Bir Programdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi ara MS Antispyware kullanıyodum, kullanıyodum derken sistem tray de bekliyodu kendi kendine arada bi uyarı filanda veriyodu, formattan sonra bi daha kurmamıştım, SpyBot S&D nin TeaTimer ı çalışıyodu real time olarak, ancak biraz önce hala beta mı diilmi die yine kurdum elimdeki cd den MS Antispyware i, update yap dediimde de Windows Defender oldu bi anda sistem trayde de çalışmıyo,(update esnasında çıktı bi simge ama sonra gitti yine) bu normal midir?

Diğer bi konuda bu yazılımın nasıl bişi olduğu, Windows Defender i kullanan var mı, zararlı bulma verimi nasıl, memnun musunuz?

Neyse fazla uzatmiim, ben bu Windows Defender hakkında bilgi bekliyorum, forumda bi kaç yerde geçmiş ama açıklayıcı bilgi yok, yardımcı olursanız sevinirim, Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 12 Mayıs 2006; 5:11:29 >

• MS Antispyware'ın adı değişti Windows Defender oldu Ben biraz kullandım ama sevmedim. Ad-Aware daha iyi.
  • Bu yazılımın çalıştığını nerden anlıyoruz, görev yöneticisinde gözüküyo, ancak ne masaüstünde nede sistem tray de bi ikon filan yok, nedir?
  • evet kardes sana katiliyorum program calisiyor mu calismiyor mu belli degil beta1 yani eskisi haber veriyordu yani sana soruyordu su program sunu yapiyor bu program bunu yapiyor ama bunun vari yoku belli degil mesela yahoo messengerı acinca beta1 yahoo startupa oge atiyor izin veriyor musunuz diyordu? bilmem anlatabiliyor muyum

quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Bu yazılımın çalıştığını nerden anlıyoruz, görev yöneticisinde gözüküyo, ancak ne masaüstünde nede sistem tray de bi ikon filan yok, nedir?
  • Ben kullandım yeni çıktı die... berbat bişi... Ad-aware ye geçtim beğendim tawsiye ederim
  • Windows defender microsoft antispy dan daha gelimiştir.Ancak kendini system tray a atmaz,real time koruma yapar.Çalışıp çalışmadığını services.msc yazarak ,çalışan servislere bakarak anlıyabilirsiniz.Ayrıca 3 gün tarama yapmazsanız 4.gün system tray da belirerek uyarı verecektir.Bende 2-3 tane spy engelledi.Kaldırmayı kesinlikle düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 7 Temmuz 2006; 18:43:15 >
  • gerçek zamanlı adaware koruması sağlıyor
    belirlediğin saatte update oluyor
    msconfig tarzı hatta daha iyi ayarlara sahip
    orijinal windowsa kuruluyor
    çalışıp çalışmadığını mrk edenler start/programs' dan progu takip edebilir
    ad-aware, bu programdan sonra benim biligsayara veda etmiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle katılmıyorum..çok çok ötesi berbat kötü iğrenç bir program..o benim sistemimi temiz gösterirken spy-sweeper 17tane reklam vb.yazılım buldu..ayrıca gerçek zamanı korumasıda sıfır.isterseniz kendiniz deneyin.silin bütün anti-.. programlarınızı snra girin seriall.com a weya başka bi siteye snra teker teker taratın bakalım defender ne işe yarıomuş o zmn görün..
  • Yaklaşık olarak 160 gündür hiçbir hareket yapmayan programın adıdır. Microsoft beta olarak daha ne kadar götürecek bilmiyorum ancak bu haliyle kesinlikle tavsiye edilmez.
  • gerçekten katılıyorum..full hali vistayla gelcek sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beratt

gerçekten katılıyorum..full hali vistayla gelcek sanırım...

Demek ki oturup da windows defender için wga crack'i aramayacağız. Vista korsan olacak çünkü içindekilerle beraber
  • burdaki yorumları okuyunca tekrar ad-aware yükleyip denedim...dediğiniz gibi defender korkuluk mu acaba die...
    ad-aware de hiç bi şi bulamadı sistemimde...1 aydır defender yüklü
  • Bence Ad-Aware tam bir rezillik. Çok saçma bir program. Ne zaman taratsam aynı şeyi buluyor. Hiçbir programı kullanmıyorum. MS Anti-Spyware, yeni ismiyle Windows Defender fena değil ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 8 Temmuz 2006; 4:52:13 >
  • defender kurulması için orjinallik isteyip vatandaşı uğraştıran daha sonra 2 dk kurduktan sonra çalışıp çalışmadığı bile belli olmayan vede sıkılıp kaldırmak istediğiniz zaman da adamı uğraştıran uyuz bir microsoft programıdır

ben spy emergency vede spy sweeper kullanıyorum
  • Aradan 7 sene geçmiş ve halen internette Defender'ı aratınca bu konu çıkıyor.
    Ama insanın tekrar sorası geliyor 2013'te. Bu program nasıldır beyler, memnun musunuz diye?
  • Aradan 8 sene geçmiş ve internette aratınca hala bu konu çıkıyor . Şimdi çalıştıracağım bakalım 8 sene önceki kadar kötümüymüş
  • geçmişe yolculuk yaptım sayende...
  • hocam baya geçmiş konu nasıl iyimi windows deefender
  • en iyi güvenlik yazılımı insan beyni ve iradesiymiş bunu öğrendim bu geçen zamanda, bilmediğiniz hiçbir kaynağa güvenmeyin, bu 3. parti yazılımların hepsinin bir sınırı var sonuçta...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.