Messenger'a girdiğim de bir tane posta iletim vardı okunmayan.Okumak için tıkladım ama açılmadan makineye restart attım.Şimdi ise bilgisayar her açılışta,kullanıcı hesabımım altında "okunmayan bir posta iletisi" mesajını gösteriyor.Okudum ben onu yahu :) Bu aptal ileti mesajını nasıl yok edebilirim?
e-mail hesabındaki maillerini komple sil belki düzelir
kendine bir mail daha yolla bakalım ondan sonra onu oku
diğer topicte de aynı cevabı vermişsin. kendıne mail atınca ne olacak hocam? bence bu iletiler windosun kendısıne gelen mailler. unix kullandıgım için biliyorum. sisteme mail gelip duruyor. ve uyarı veriyor "you have a mail" diye. Bu da öyle bişey olmalı. Yani hotmaille falan alakası yok bence. ama o uyarı nasıl yok edılır onu da bılmıyorum acıkcası.
quote:
Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D
quote:
Evet sorun halloldu hocam.Aynen dediğin yaptım kendime mail attım,okudum ve artık tertemiz.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
diğer topicte de aynı cevabı vermişsin. kendıne mail atınca ne olacak hocam? bence bu iletiler windosun kendısıne gelen mailler. unix kullandıgım için biliyorum. sisteme mail gelip duruyor. ve uyarı veriyor "you have a mail" diye. Bu da öyle bişey olmalı. Yani hotmaille falan alakası yok bence. ama o uyarı nasıl yok edılır onu da bılmıyorum acıkcası.
quote:
ama işe yaramış hocam napalım fikir verdik unix falan kullamadım ama ben kusura bakma
estagfirullah hocam. ben sana bişey demedım. aksine neden öyle dedıgını merak ettım. cunku bende de aynı sorun var. neyse yanlış anlamadın umarım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
quote:
ama işe yaramış hocam napalım fikir verdik unix falan kullamadım ama ben kusura bakma