Şimdi Ara

Windows'daki aptal ileti mesajı!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Messenger'a girdiğim de bir tane posta iletim vardı okunmayan.Okumak için tıkladım ama açılmadan makineye restart attım.Şimdi ise bilgisayar her açılışta,kullanıcı hesabımım altında "okunmayan bir posta iletisi" mesajını gösteriyor.Okudum ben onu yahu :) Bu aptal ileti mesajını nasıl yok edebilirim?

• e-mail hesabındaki maillerini komple sil belki düzelir
  • kendine bir mail daha yolla bakalım ondan sonra onu oku
  • diğer topicte de aynı cevabı vermişsin. kendıne mail atınca ne olacak hocam?
    bence bu iletiler windosun kendısıne gelen mailler. unix kullandıgım için biliyorum. sisteme mail gelip duruyor. ve uyarı veriyor "you have a mail" diye. Bu da öyle bişey olmalı. Yani hotmaille falan alakası yok bence. ama o uyarı nasıl yok edılır onu da bılmıyorum acıkcası.
    quote:

Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D

kendine bir mail daha yolla bakalım ondan sonra onu oku
  • quote:

Evet sorun halloldu hocam.Aynen dediğin yaptım kendime mail attım,okudum ve artık tertemiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

diğer topicte de aynı cevabı vermişsin. kendıne mail atınca ne olacak hocam?
    bence bu iletiler windosun kendısıne gelen mailler. unix kullandıgım için biliyorum. sisteme mail gelip duruyor. ve uyarı veriyor "you have a mail" diye. Bu da öyle bişey olmalı. Yani hotmaille falan alakası yok bence. ama o uyarı nasıl yok edılır onu da bılmıyorum acıkcası.
    quote:

ama işe yaramış hocam napalım fikir verdik unix falan kullamadım ama ben kusura bakma
  • estagfirullah hocam. ben sana bişey demedım. aksine neden öyle dedıgını merak ettım. cunku bende de aynı sorun var. neyse yanlış anlamadın umarım
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

diğer topicte de aynı cevabı vermişsin. kendıne mail atınca ne olacak hocam?
    quote:

ama işe yaramış hocam napalım fikir verdik unix falan kullamadım ama ben kusura bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde boyle sorunum basıma gelmisti aklıma bu fikir gelmisti o yuzden dedim
  • neyse eve gidince denerim. teşekkürler
    quote:

benimde boyle sorunum basıma gelmisti aklıma bu fikir gelmisti o yuzden dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.