Şimdi Ara

Windows'da mouse ile tıklama algılama sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda bir kaç hafta önce oluşan bir sorundan bahsetmek istiyorum.

Windows 7 İşletim sistemi kullanmakta olup sistemim imzamdaki gibidir. Sorunum Windows açıldıktan sonra bir süre geçtikten sonra ( İnternette gezenirken veya herhangi birşey ile oyalanırken ) mouse'u başlat çubuğuna getirdiğimde başlat çubuğunu sanki yokmuş gibi davranması ve tıklanmaması ( simgelerin üstüne gelince parlama dahi olmaması ) sorunu var.
    Bir örnek daha vermek gerekirse, Oyun oynarken oyunu küçültüp bu sorun belirlendiği zaman oyunu döndüğümüzde mouse pointer yine gözükmekte ve sol tıkladığımızda oyun hemen yine küçülüyor. Mesela Forum'dada video oynata tıkladığımda video yokmuş gibi hiçbirşey olmuyor. Fakat şu ana kadar bu sorun çıktığında dahi Masaüstü simgeler dahi tıklanmıyor. Sadece eğer internet sayfası açıksa sayfayı kapat, büyütme ve simge durumda küçültme hariç herşeyi aktif şekilde tıklayabiliyorum. Ve yine bu sorun olduğunda mouse ile başlat çubuğuna tıklayamama rağmen klavyeden başlat çubuğunu açıp ok tuşlarıyla aşağı yukarı yapabiliyorum.

Yani sanki mouse pointer sadece masaüstünü görüyormuş gibi...

Bu sorun oluşunca ctrl+alt+del ile görev yöneticisini açıp kapatsam dahi geçici olarak sorun düzeliyor. Sonra tekrar meydana geliyor.

Bu sorun neden kaynaklanır. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 29 Aralık 2011; 21:23:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

Herkese Merhaba,

Bilgisayarımda bir kaç hafta önce oluşan bir sorundan bahsetmek istiyorum.

Windows 7 İşletim sistemi kullanmakta olup sistemim imzamdaki gibidir. Sorunum Windows açıldıktan sonra bir süre geçtikten sonra ( İnternette gezenirken veya herhangi birşey ile oyalanırken ) mouse'u başlat çubuğuna getirdiğimde başlat çubuğunu sanki yokmuş gibi davranması ve tıklanmaması ( simgelerin üstüne gelince parlama dahi olmaması ) sorunu var.
    Bir örnek daha vermek gerekirse, Oyun oynarken oyunu küçültüp bu sorun belirlendiği zaman oyunu döndüğümüzde mouse pointer yine gözükmekte ve sol tıkladığımızda oyun hemen yine küçülüyor. Mesela Forum'dada video oynata tıkladığımda video yokmuş gibi hiçbirşey olmuyor. Fakat şu ana kadar bu sorun çıktığında dahi Masaüstü simgeler dahi tıklanmıyor. Sadece eğer internet sayfası açıksa sayfayı kapat, büyütme ve simge durumda küçültme hariç herşeyi aktif şekilde tıklayabiliyorum. Ve yine bu sorun olduğunda mouse ile başlat çubuğuna tıklayamama rağmen klavyeden başlat çubuğunu açıp ok tuşlarıyla aşağı yukarı yapabiliyorum.

Yani sanki mouse pointer sadece masaüstünü görüyormuş gibi...

Bu sorun oluşunca ctrl+alt+del ile görev yöneticisini açıp kapatsam dahi geçici olarak sorun düzeliyor. Sonra tekrar meydana geliyor.

Bu sorun neden kaynaklanır. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

sorun çok sıkıntılı bir durumda ise format at derim, ben dün attım mouse imleci kayboluyor diye. Bi tanede fare aldım.

• Sıkıntıdan çok biraz sabır gerekiyor. Ama tabi ki git gide daha çok sinir bozmaya çalışıyor bu durum. Formattan önce mümkünse format atmaya gerek olmadan bir çözüm yolu aramaktayım...
  • Up
    Arkadaşlar başka fikri olan yok mu?
  • Up
  • kardeşim aynı sorunu ben yaşıyorum buldun mu bir çözüm yolu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.