Şimdi Ara

Windows çöktü, bilgisayar format yedi. Peki ya iTunes?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumun HDD'si bozuldu. Garanti değiştirdi fakat hdd gidince içindekilerde gitti resimlerim oyunlarım müziklerim çok önemli anılarım her şeyim kayboldu. Üstüne birde iphone çıktı başımıza. Şimdi bunu bağlıp authorize this computer diyince rehber müzik ne varsa silecek. iTunes'e sync lazım bir yerde. Bunları, özellikle rehberi nasıl yedekleyebilirim? Müzikleride yedeklemem lazım. :((((((((((((((

Teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 30 Haziran 2011; 1:51:54 >

• Authorize diyince silmez. Appsi yedekler sadece. Müzikler için telefon jbli ise ifunbox çekersin internetten, recover music>start ile bütün müzikleri alırsın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kardeşim itunes'un bağlı olduğu pcye yedeklersin herşeyini güzelce

Telefonu bağla solda telefonun adı çıkacak sağ tıkla Backup de bide Transfer Purchases de onları o bilgisayarda yedekler
  • ben de bilgisayarı değiştireceğim bu hafta, müzikler problem değil ama diğer her şeyin olduğu gibi kalmasını istiyorum telefonda. aynı anda 5e kadar bilgisayardan itunes kullanabiliyorduk sanırım, çok kez okudum ama bir türlü tam anlamadım şu işi. yeni bilgisayara da itunes yükleyip nasıl tanıtıyorum kendi hesabımı? bunu yaptıktan sonra telefondaki bilgiler kaybolur mu?

edit: telefon jbsiz, 4.3.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomert -- 30 Haziran 2011; 11:28:38 >
  • Teşekkür ediyorum, hallettim çokda iyi oldu çokta güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

Teşekkür ediyorum, hallettim çokda iyi oldu çokta güzel oldu.
  • Authorize this computer diye bir secenek var yukarida storeda. Onu secersen bilgisayari taniyor, icindekileri silmiyor. Sonra telefonu sunc, backup tarzi islemleri gerceklestryorsun. Syncde bilgi silebilir dikkatli ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.