Şimdi Ara

Windows bu diske yüklenemez hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam. Benim bilgisayarda C ve D olmak üzere iki disk vardı format atmak istedim C yi kaldırdım ama C ye kurulum yapmaya çalışırken Windows bu diske yüklenemez.Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var.
    EFİ sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir. diye hata veriyor. D de önemli dosyalar var silemem, dosyaları nasıl kurtarabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BIOS'tan UEFI'yi iptal edip Legacy modunu açın, böylece MBR partisyonuyla Windows 10 kurulumuna devam edebilirsiniz. Ama bunu dosyalarınızı kurtarmak için yapın derim, sonra mutlaka tekrar UEFI BIOS'a dönüp diskinizi GPT partisyonuna geçirip öyle kurlum yapın. Bu kadar uğraşmayayım diyorsanız Acronis gibi bir image alma programıyla D'nin yedeğini alın taşınabilir diske. Windows 10 kurulumu sonrasında oradan geri kurabilir, hatta Windows altında image dosyası içinden dosyalarınızı elle tekrar D'ye atabilirsiniz.
  • Teşekkürler hocam legacy kapattık diskpart vs bi ton çözüm denedik olmadı en son hdd yi başka bi bilgisayara takıp aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.