Şimdi Ara

Windows Bu diske Yüklenemez.ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımıbu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir disk denetleyicisinin bilgisayarınızın BİOS unda etkinleştirildiğinden emin olun..

arkadaşlar format ekranında aynı böyle bişe geliyor....diskleri filan bölemiyorum......usb ile atıyorum fat32 şeklinde usbm....sorun tam olarak nedir arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum bunlarla..yeni harddisk aldım.diğerininde işi bitti..diğer harddisktede aynı sorunu veriyodu bana zaten...format atarken..öyle öyle hard diski bitirdim yenisini aldım :==))..Acil yardım bekliyorum

ACİL YARDIM kaç gündür yapamadım bu pc yi :S

• quote:

Orijinalden alıntı: madnes53

windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımıbu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir disk denetleyicisinin bilgisayarınızın BİOS unda etkinleştirildiğinden emin olun..

arkadaşlar format ekranında aynı böyle bişe geliyor....diskleri filan bölemiyorum......usb ile atıyorum fat32 şeklinde usbm....sorun tam olarak nedir arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum bunlarla..yeni harddisk aldım.diğerininde işi bitti..diğer harddisktede aynı sorunu veriyodu bana zaten...format atarken..öyle öyle hard diski bitirdim yenisini aldım :==))..Acil yardım bekliyorum

ACİL YARDIM kaç gündür yapamadım bu pc yi :S

farklı bir iso ile deneyin o zaman.

ve farklı bir usb bellekle.
  • farklı bi iso ilede denedim olmadı gene :S....bıos ayarlarında bi sıkıntı var diyo..acaba ne soırunu vardır
  • Bios ayarlarını varsayılan ayarlara çekin ve deneyin.
    Ayrıca sisteminiz hakkında hiç bilgi vermemişsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2gb ram var intel core duo 2 cpu 1.86 işlemci ana kartım asus gigabyte tam modeli nedir şuan bakamadığımdan bilemiyorum....bios ayarlarında bi sıkıntı var dio yine..birde format atmaya calısırken diskleri bölme yerinde...disk bulunamadı diyor..yenile diyorum 1 kaç sefer.o zaman geliyo disk.onada format attırmıyo zaten :S.
  • güncel...
  • Yüklemek istediğiniz HDD'in sanal ismi (C:) mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle bişey gelmıyoki :D..sadece hard diskin tammıu var 149 Gb.ayrılmamış disk 0 yazıyor..işlemde yapamıyorum sonra :)
  • benım pc bıosuda aynı bu şekilde

Windows Bu diske Yüklenemez.ACİL
  • beyler sorunu çözdüm :))...harddiskin bu giriş yerlerindeki küçük şeysi 1. yere taktım düzeldi...yardımcı olmaya calısan arkadaşlara teşekkür ediyorum :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.