Şimdi Ara

windows bluetooth peripheral device sorunu yaşıyorum lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar compaq presairo f505ea windows vista home basic 32 de TECOM cyber bluetooth kullanıyorum ancak windows bluetooth peripheral device hatası alıyorum. bunu nasıl çözebilirim. vista da içinden çıkan kurulum cdsi çalışmadı, tak-çalıştır şeklinde çalışıyor ama bu hatayı neden alıyorum, nasıl çözebilirim.

• sorunu bluesoleil version 5'i yükleyerek çözdüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serhan86

sorunu bluesoleil version 5'i yükleyerek çözdüm.

onu nasıl yaptın hocam?
  • Bluetooth Ayarları / Aygıtlar / Özellikler / Hizmetler
    bölümünden tikleri kaldırın düzelir...

(Bluetooth aygıtı ile bağlantınız kesilecektir)
  • Vista Bluetooth Peripheral Device Çözümü

Bildiğiniz gibi Vista'da en büyük sorunlardan biri de şu sinir eden Bluetooth Peripheral Device Driver bulamama sorunudur.Bu sorunu herkes gibi ben de yaşıyordum ve bugün itibariyle çözmüş bulunmaktayım.İşte çözümü:
    1-Bluetooth'u etkin hale getirin.
    2-Denetim masasından bluetooth'a girin.
    3-İster bütün BT aygıtlarını silin isterseniz de bütün BT aygıtlatının üstüne gelip özellikler diyin.
    4-Daha sonra açılan pencerede 2 tane seçim menüsü çıkacak.
    5-Çıkan menüden hizmetler bölümüne gelip bütün işaretleri kaldırın(Dosya aktarımı hariç).
    6-Daha sonra tamam'ı tıklayın ve BTyi kapatıp yeniden açın,eğer yükleme gelmezse sorun çözüldü demektir.

Ben bunu bizzat denedim ve olumlu yanıt aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Vista Bluetooth Peripheral Device Çözümü

Bildiğiniz gibi Vista'da en büyük sorunlardan biri de şu sinir eden Bluetooth Peripheral Device Driver bulamama sorunudur.Bu sorunu herkes gibi ben de yaşıyordum ve bugün itibariyle çözmüş bulunmaktayım.İşte çözümü:
    1-Bluetooth'u etkin hale getirin.
    2-Denetim masasından bluetooth'a girin.
    3-İster bütün BT aygıtlarını silin isterseniz de bütün BT aygıtlatının üstüne gelip özellikler diyin.
    4-Daha sonra açılan pencerede 2 tane seçim menüsü çıkacak.
    5-Çıkan menüden hizmetler bölümüne gelip bütün işaretleri kaldırın(Dosya aktarımı hariç).
    6-Daha sonra tamam'ı tıklayın ve BTyi kapatıp yeniden açın,eğer yükleme gelmezse sorun çözüldü demektir.

Ben bunu bizzat denedim ve olumlu yanıt aldım...

Evet aynı sorunu ben de yaşıyordum aktarım gerçekleşmiyordu blutetooth ayarlarından tüm eşlenmiş cihazları kaldırıp tekrar başlattığımda sorun düzelmişti ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.