Şimdi Ara

Windows başlatılıyor yazısından sonra oylece kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardım edecek herkeze teşekkür ederek sorunumu acıklayayım.

Dün seyahata cıkmadan once laptopumu kapattım ve kapanış cok uzun surdu kaldırdım cantasına.Evime geldigimde bilgisayarı baslattım ancak windows başlatılıyor yazısı cok gec geldi .geldiginde ise normalde o parlak yanıp sonen ısıkların cıkması gerekirken cıkmadı oyle dondu kaldı ondan sonra ise windows dosyaları yukluyor yazısı geldi sanki format bslatmısım gibi ancak yaptıgım hic birsey yok. o yazıda gecti gene simsiyah bir ekran geldi ve oylece kaldı bilgisayar en az 20 kere kapatıp actım aynı sey ve birsey farketti o sırada bilgisayar asırı derecede ısınıyor 3. kapatıp acısımdan sonra kendi kendine kapanmaya basladı ısınmadan dolayı.Format atıyım dedim cd yi taktım cd den onyukleme icin tusa basın yazısı gelmeden gene aynı seyler oluyordu.bu forumda benzer bir problemle karsılasmıs bir arkadasın yazısmalarını gördüm guvenli kipte calıstırmaya calıstım ancak gene aynı sekilde dosyaları yukluyor yazısı vfe siyah ekran 2-3 dakika sonra asırı ısınmadan bilgisayar kapandı.BIOS da boot sekmesinde bir tanesinin basında ? var ''IDE CD:SlimtypeDVD ADS8A4S''. ben bir makina muhendisligi ogrencisi olarak bilgisayara cok ihtiyacım var yani asırı derecede sıkıntılıyım.

• güvenli kip,bilgisayar onarımı hiç birinde çalıştıramıyorum
  • Bilgisayarı açar açmaz BIOS'a girip, bekler misiniz? Bakalım kapanacak mı?

Kapanırsa, sıcaklıkla yani işlemci HeadSink'i ya da fan ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Bunun haricinde bilgisayarı açar açmaz HDD'nizin işlem ibaresini belirten ledi dizüstü bilgisayarınızda nasıl yanıyor? Hızlı ya da yanmama durumları var mı?
  • suan da BIOS u actım ve bekliyorum ve bilgisayar uzerinde sadece bluetooth ile ilgili led yanıyor suanda
  • Şu ana kadar bir kapanma olmadı ancak fan cok yavas calısıyor ve normalde 2 gun acık kalsa bile bu aralar oldugu gibi ısınmaz yani daha cok yeni bir laptop . Ispartada okudugum ve lap topa cok acil ihtiyacım oldugu icin garantiyede yollayamıyorum.
  • Bios ta iken kapanma olmadı yarım saat boyunca sonra ben kapattım arkadaslar sorun donanımsalmı yoksa yazılımsalmı bunu anlasam ona gore plan yapacagım.
  • yeni bir gelişme format cd sini calıstırmayı basardım ancak windows u yukle dedigimdede kurulum başlatılıyor yazısı cıkınca oylece kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Isınmadan dolayı işlemci sorunu ya da HDD sorunu.
  • HDD nizin led isigi yanmiyorsa en buyuk supheli su an o gozukuyor. Sicaklik sorunu olsaydi BIOS ta da kapanirdi. Dizustu oldugu icin bir bilgisayar tamircisine gidin deneme amacli hdd taktirip test ettirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.