Şimdi Ara

Windows Başlatılıyor ve Hoşgeldiniz Ekranında Aşırı Bekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımı combofix ile tarattım ccleaner ile normal temizlik işlemi yaptım ve var olan microsoft security essential programını kaldırıp yerine esed nod 32 antivirüs programını kurdum ve birkaç yeni güncelleme yaptım. Fakat windows güncellemelerinde 1-2 tane yapılamadı. Şimdi sorunum hoşgeldiniz ekranı ve windows başlatılıyor ekranında çok fazla beklemek. Ne yapmalıyım? İyi akşamlar.

    edit: ve yerine vs yazmışım onu düzelttim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergeant7 -- 28 Ocak 2013; 1:07:13 >



  • ccleaner ile başlatılırken çalıştırılan programlar bölümü var oradan fazladan programları devre dışı bırak
  • Komut satirina

    msconfig yazip enter a bas. Cikan ekranda servislerde ve baslangicta Microsoft servisi olmayan herseyi kapat. Sonra teker teker acmaya basla hangisi yavaslatiyor bulursun.
  • windows başlatılıyor kısmında bende çok bekliyordum işlemci harddisk ram powersply değişmeme ragmen çözemedim problemi sonrasında bilgisayarıma beta bios kurudugmu fark ettim bir alt versiyonunu yüklemdim düzeldi şimdi seninde böyle bişey olabilir.

    Windows başlatılıyor kısmında siyah ekranda yaklasık 1 dk bekliyordu sonrasında yuklemeye geçiyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.