Şimdi Ara

Windows Başkalaştırma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugünler de takıldığım konu var ve pek fazla bi kaynak bulamadım. Bende bir konu açayım dedim.,
    Windows 7 format atıyoruz farz edelim fakat ben kurarken isim ağ durumu işte güncelleştirme vs. kurulum bittikten sonra istiyor ve ben bunları engelleyip direk benim ayarladığım ayarlarla format atmasını istiyorum.. ve kendime göre değişikler yapmam gereken şeylerin öyle formatlanmasını istiyorum yanı bir tür windows 7 format cd sini başkalaştırma yapmak istiyorum bu konu hakkında yardımcı program konu vs. birşey bilen ve/veya yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? acaba..
    Şimdiden teşekkür ederim...!!

Birde mesela alttaki resimde windows logosu yerine kendi logomu kullanmak istiyorum.. birde format cdsi kopyalarken tüm cd kopyalama yapıyoruz ve ben bunun içine sonrada ben cd içine farkı bir dosya daha koymak istiyorum bunu deamon toolsdan vs. yardımcı bir programdan içine atabiliyor muyuz??
     Windows Başkalaştırma yardım

• Google' da 'katılımsız windows 7 hazırlama' diye aratırsan çok sayıda dökümana ulaşabilirsin... Başlangıç olarak şuraya bakabilirsin :http://www.cozumpark.com/blogs/windows_7/archive/2010/06/07/windows-7-katilimsiz-kurulum-unattended-windows-7-aik.aspx
  • eyw
    SysEdit kardeşim saolsın... hiç öyle aratmak aklıma gelmemiştir.. bildiğin kadarıyla bu araştırmalarda aratma cümlesi cok onemli bende windows 7 başkalaştırma vs. yazdığımda usbden nasıl format atılır cıkıor etiket farkı saolsın hocam tekarrdan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.