Şimdi Ara

Windows Ara (F3) Çalışmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Ara (F3) Çalışmıyor arkadaslar. sol tarafta ara menusu çıkmıyor. yardım edebilir misiniz? virus tarattım çıkmadı. regedit ilgisi var mı?

• Bir de windows tuşu+F kombinasyonunu dene.Eğer çalışırsa klavyenin F3 tuşu çalışmıyor demektir :)
    Eğer dediğimde olmazsa öyle bakarız
  • yine çalışmıyor. sol taraf masmavi oluyor. yazı felan yok yani.
  • Virüs : )
    Bilgisayarında zararlılar var dostum.
    Sorun olmazsa bir format at derim ben hiç uğraşma virüs temizlemekle :)
  • formattan önce birşeyler aramam lazım ondan önemliydi. virus felan çıkmadı spybot ve nod32 ile tarattım.
  • regeditten msconfig yazarak normal başlangıç ayarlarının seçili olduğuna emin olurmusun ona göre bakalım olmazsa ...!!!
  • değişen birşey olmadı. yine aynı durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windowsun arama özelliğini gereksiz detaylardan kurtarmak ve en eski konumuna getirmek için; Başlat/Çalıştır komut penceresinde Regedit yazın.bir süre Windows kayıt defteri açılacak. Burada HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\
    Cabinetstate klasörüne tıkladığınızda sağda açılan pencerede use search asst adlı yeni bir dize değeri oluşturun.(düzen/yeni/dize değeri)Ardından bu dize değerine sağ tıklayarak değiştir komut penceresini açın ve ‘no’ yapıp pcnizi yeniden başlattığınızda eski arama özelliğinize kavuşabileceğinizi umuyorum bunuda deneyin olmazsa..!!!
  • Xp kullanıyorsan ve Pc de Herhangi bir tema varsa ( vista teması ) gibi arama motoru kapanıyor.
  • hierapolis1972
    hocam düzeldi valla. saolasın çok teşekkürler.
  • estağfurullah bende en azından birinin problemini giderdim saygılar sunarım :) iyi sabahlar
  • aynı sorun bende devam ediyor düzelmedi
    bide propsys.dll hatası veriyor açılışta ne yapabilirim
  • benim de işime yaradı,çok teşekkür ederim,Allah razı olsun hierapolis1972 ,hayırlı bayramlar ! :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.