Bildirim
Windows Ara (F3) Çalışmıyor!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir de windows tuşu+F kombinasyonunu dene.Eğer çalışırsa klavyenin F3 tuşu çalışmıyor demektir :)
Eğer dediğimde olmazsa öyle bakarız -
yine çalışmıyor. sol taraf masmavi oluyor. yazı felan yok yani. -
Virüs : )
Bilgisayarında zararlılar var dostum.
Sorun olmazsa bir format at derim ben hiç uğraşma virüs temizlemekle :) -
formattan önce birşeyler aramam lazım ondan önemliydi. virus felan çıkmadı spybot ve nod32 ile tarattım. -
regeditten msconfig yazarak normal başlangıç ayarlarının seçili olduğuna emin olurmusun ona göre bakalım olmazsa ...!!! -
değişen birşey olmadı. yine aynı durum. -
Windowsun arama özelliğini gereksiz detaylardan kurtarmak ve en eski konumuna getirmek için; Başlat/Çalıştır komut penceresinde Regedit yazın.bir süre Windows kayıt defteri açılacak. Burada HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\
Cabinetstate klasörüne tıkladığınızda sağda açılan pencerede use search asst adlı yeni bir dize değeri oluşturun.(düzen/yeni/dize değeri)Ardından bu dize değerine sağ tıklayarak değiştir komut penceresini açın ve ‘no’ yapıp pcnizi yeniden başlattığınızda eski arama özelliğinize kavuşabileceğinizi umuyorum bunuda deneyin olmazsa..!!! -
Xp kullanıyorsan ve Pc de Herhangi bir tema varsa ( vista teması ) gibi arama motoru kapanıyor. -
hierapolis1972
hocam düzeldi valla. saolasın çok teşekkürler. -
estağfurullah bende en azından birinin problemini giderdim saygılar sunarım :) iyi sabahlar -
aynı sorun bende devam ediyor düzelmedi
bide propsys.dll hatası veriyor açılışta ne yapabilirim -
benim de işime yaradı,çok teşekkür ederim,Allah razı olsun hierapolis1972 ,hayırlı bayramlar ! :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows tuşu çalışmıyor
- press any key to boot from usb
- intel uhd graphics nedir
- oc ne demek
- kulaklıktan ses gelmiyor pc
- bağlantı sıfırlandı hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X