Şimdi Ara

Windows Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar benim evimdeki pcyi açtığımda normalinden çok ağır çalışıyordu. Bende D partitionunun kapasitesini düşürmeyi planlıyordum bir format atayım dedim. D dekileri kopyaladım, d yi yeniden boyutlandırdım, yaklaşık 1180 mb bölümlenmemiş alan kaldı. Düşündüm format atarken bu bölümlenmemiş alanıda eklerim üstüne diye. Bende verileri yeniden d ye kopyaladım ve pc ye format atmaya koyuldum. Ama c nin normalde alanı 60001 mb, bölümlenmemiş alan 1180 küsür mb, ben c yi oluştururken en yüksek 60001 mb olabileceği yazıyordu bende zararı olmaz dedim başladım formatlamaya. Biçimlendirirken %39 lara %40 lara geldiğinde çok yavaş biçimlendiriyordu. Bu eskiden olmazdı. Kurulumu yaptım tam hoş geldiniz yazacak pc açılmıyor kendini resetliyor. Bu soruna acil bir çözüm bulmama lazım yoksa işimi kaybedebilirim. Çok önemli şirket dosyaları pc de. Zaten onlar olmasaydı tüm partitionları siler yeniden boyutlandırırdım. Acil yardım gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKarpuz -- 2 Eylül 2008; 0:25:33 >

• Güvenli kipde açmayı denediniz mi? (f8)
  • Evet denedim aklıma ilk o geldi zaten.
  • İşiniz zor gibi.. CD den çalışan linux işletim sistemleri var. Onlarla sistemi açmayı deneyiniz. Dosyalarınızı bu şekilde kurtarma ihtimaliniz olabilir.
  • Tekrar format atmayı denesem olabilir mi? Bu arada daha önce %39 %40 larda yavaşlamayan pc, şimdi denediğimde ağır ağır çalışıyor neden kaynaklanabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DKarpuz

Tekrar format atmayı denesem olabilir mi? Bu arada daha önce %39 %40 larda yavaşlamayan pc, şimdi denediğimde ağır ağır çalışıyor neden kaynaklanabilir?

HDD nizde bir sorun olabilir.

Olmazsa hdd kablo bağlantılarını bi kontrol edin. Çıkarıp takın. Sonra format atın. Sonrasında da veri kurtarma programlarıyla verilerinizi kurtarmaya çalışınız.
  • Hemen denemeye koyuluyorum.. Teşekkürler
  • Sanırım olmayacak yine ağır ama belirteyim daha önce unmountable boot volume vermişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.