Şimdi Ara

windows açılması 15 dk. sürüyor yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle s.a. benim problemim yazılımsal oldugu kanaatindeyim çünkü bios üzerinden bakıldıgında hdd. ram tam olarak görünmekte. yanlız bilgisayarım açılışta windows yazısı geldikten sonra siyah ekrana geçiyor ve rahat 15 dk kadar bi süre sonra görüntü geliyor pencre açılıyor yanlız bundan sonrada masa üstü simgelerinin gelmesi baslat çubugunun gelmeside bir 5 dakka kadar sürüyor. Baslangıçtaki açılan programlarıda kaldırdım. Bilgisayarımda daha önce windows 7 işletim sistemi mevcuttten ben bi kaçgün önce problemin çözülecğini düşünerek xp yükledim fakat sorun aynı şekilde dewam etti. Bunun sebebi neden kaynaklanıyordur bilen varsa yardımlarını bekler paylaşımda bulunmalarını rica ederim .

Bilgisayar özellikleri.. Acer Aspire One D260 . İntel Atom N450 (1.66GHz, 512KB Cache) 2Gb Ram 250 gb hdd..

• easy BCD programını kullanarak diskin mbr yapısını düzeltip kurulum yapmayı deneyin
  • uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135). Sonlandırmak için TAMAM düğmesini tıklatın.

diye bir hata msjı verdi.
  • Böyle bi problemle karsılasan yokmu..
  • bazen bios hdd ve ram leri saysa bile bu işletim sistemi açılırken hdd nin veya diğer bileşenlerin doğru şekilde açılacağı anlamına gelmiyor ne yazık ki...

desktop olsaydı, "her parçayı sök ve yeniden tak" adlı sihirli formülü uygula derdim ama netbook oldu mu bunu yapamazsın....

2 ayrı işletim sisteminde oluyor olması dahili bileşenlerden birinde bi acayiplik olduğunun göstergesi...
    Yüksek ihtimalle hdd de...

denemediysen BUNU da dene::::::::
    xp yüklemeden önce windows 7 ile bi daha formatlamayı denedin mi??
    komik ama ilaçlı olan windowsların uyarı gerisayım süresi dolunca windowsları acayip yavaşlıyor ve bazen de donup kalıyor, açlışları da yavaşlıyor.....

Şu (0xc0000135) hatasına gelince

http://www.teakolik.com/0xc0000135-hatasi-winxp-de-bozuk-kayit-defteri-onarmak/

emminin biri sp1 yükle geçer demiş....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.