Arkadaşlar win.98 kullanıyorum 2 hafta önce değişik sorunlar nedeni ile pc ye format attım fakat hala bilgisayarımın permormansı iyi değil şimdide internet Explorer kilitleniyor tıklayınca bir süre yanıtsız kalıyor sonra devamlı tıkladığım için bir sürü sayfa açıyor , sıklıkla sayfalar donuyor ayrıca sistem çok yavaş çalışıyor internette olmadığım anlarda bile pc ile işlem yaparken uzun süre beklemem gerekiyor sanki bilgisayarın çalışmasını engelliyen bir şey varmış gibi kasılıyor sistemim de Antivir ve Ad -aware var sık sık taratıyorum Adaware bazen bir şeyler buluyor siliyorum virüsten şüphelendim manuel tüm sistemi incelemeye çalıştım başlangıç öğelerine baktım msconfigte tanımadığım bir şey göremedim zaman zaman disk birleştirme yapmıyor scan disk yapmıyor bilgisayarı restart ettirince scan disk ve disk birleştirici çalışmaya başlıyor bunların nedeni ne olabilir sizce ..? şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederim .. Bu arada internet Explorer in microsoft tan son sürümünü indirdim sorun yine çözülmedi hala kilitlenme yaşıyorum...
Güvenlik güncelleştirmelerini tam yüklemediğinde bunlar olur. Bu xp için de geçerli, kaldı ki sen 98 kullanıyorum diyorsun. Bende geçen haftaya kadar sistemimde dual-boot biçiminde xp ile 98 yüklüydü.. 98 arkadaş !!! 7 yıl öncesinin sistemi bu !!! microsoft geçen yıldan beri 98 güncellemelerini kapattı...
virüs olarak antivir yerine karspersky öneririm ayrıca sürekli güncelleme yapmalısın
Şu an 98 lere karşı spy saldırısı var normaldir spydoctor programını kullan. download.comdan bulabilirsin
millenium u önerebilirim 98 den artık windows desteğini de çekti virus saldırılarının olduğu doğrudur yüklemede de sorunla karşılaşabilirsin.
Arkadaşlar benim sistemim oldukça eski artık upgrade etmenin zamanı geldi aslında ama şimdilik idare ediyorum hemde acemi olduğum için iyice öğrenmeden pc yi yenilemek istemiyorum ama microsoftun artık 98 den desteğini çektiğini söylemişsiniz benim sistemim yeni nesil yazılımları kaldırırmı bilmiyorum sistemimin özellikleri şöyle mainboard 29 mbd intel 815 E AUDIO CPU10 İNTEL PENTIUM 3 MEMORY 64 DÜ SONRADAN 64 DAHA EKLEDİK 128 OLDU.Daha önce bir arkadaşım d sürücüsüne xp yi kurdu ama performans alamadım sildim alet iyice yavaşlamıştı tekrar eski yazılımımı 98 i kullanmaya başladım şimdi xp ye geçsem bu donanımla nasıl olacak ..? Sonra proğram cd sini nerden bulacağım ben lisanslı kullanıcıyım kopya cd başıma iş açmasın sonra neler diyorsunuz ..? teşekkürlerr