Şimdi Ara

wındows 95 de adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 95/osr 2 yüklü makineye surecom ethernet kartı taktım ve tanıttmı daha sonra adsl modemin kablosunu karta taktım modem linki filan herşeyi tamam ama nedende pc de internete girmeyi başaramdım , yardım ederseniz sevinirim..

ha buraya niye yazdın diyenlerede , burda daha çok kişi var :D ama inşallah cvplarlar

• sanırım router desteği olan bir adsl modemin var ve router'ın ethernet portundan senin bilgisayarın ethernet kartına kablo bağlayarak internete girmek istiyorsun.Bu durumda Cross olmayan Düz Kablo kullanman gerekli kullandığın kablo cross olabilir eğer öyle ise bağlanamazsın.Bu kabloları hazır olarak satın alabilirsin.
    1,5 - 2m kadar kablo sanırım yeterli olur.

wındows 95 de adsl
  • zaten modemin içinden çıkan 2 mt. lik kabloyu taktım , o olmazmı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

zaten modemin içinden çıkan 2 mt. lik kabloyu taktım , o olmazmı :D

tamam o zaman daha iyi.Demek ki sorun TCP/IP ayarları ile alakalı şimdi aşağıdaki resimdeki pencere bilgisayarında aç

/>

ve buradaki listede SURECOM ETHERNET ADAPTER falan diye birşeyler yazar yani senin network kartının ismine tıkla ayarlarını kontrol et yanlış yapmış olabilirsin...Son olarak eğer mümkünse win 98 kullan makinen eski biliyorum ama 95'de çok eski dostum

• tamam oraya kadar kamam, zaten 98 yükleyebilsem hiç uğraşmıcam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.