Şimdi Ara

windows 8 yavaşladı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 8 kullanıyorum. bilgisayar yavaşlamıştı sistem geri yükleme yapamıyodum. ben de sağdaki ayarlar - bilgisayar ayarlarını değiştir - genel den bilgisayarı yenile yaptım bu sefer daha da yavaşladı sistem geri yükleme noktaları da yok sfc /scannow da yapamadım yardım lütfen eskiden bayağı hızlıydı bilgisayarım. :(

• Sistem uzun süredir kuruluysa muhtemelen programlarından v.s. yani sonradan yüklenmiş birşeylerden kaynaklanıyordur. Virüs-spam da olabilir. Sistemi güncelleyip programlarına göz atmanı öneririm. Çerezleri ve atık dosyaları temizlemeni öneririm ( CCLEANER Tavsiyem ) bunlar haricinde pek yapılacak birşey yok En fazla Kasa içini temizlemeyi deneyebilirsin. Yinede ben olsam Temiz bir Windows 8 kurardım.
  • zaten bilgisayarı yenile yaptıktan sonra bayağı bi program silindi ama bu sefer eskisine göre daha yavaş ayrıca laptop kullanıyorum
  • arkadaşlar ayrıca c de windwos old diye bi klasör oluşmuş yaklaşık 85 gb bunun yüzünden yavaş olabilir mi ??
  • windows old klasörü senin format-recovery den önceki dosyalarının saklandığı yerdir.Önemli birşeylerin varsa ordan alabilirsin yoksa sil gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.