Şimdi Ara

Windows 8 ve Autodesk sorunları..Bıktım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarımda w8 pro yüklü fakat gerek adapte aşamasında gerekse sonrasında bir çok sorun yaşadım ve artık çözüm bulamadığım sorunlarla boğuşmaktayım sanırım w7 ye geçecem bu gidişle...Yeni bilgisayar aldım ve işim gereği çizim programları ağırlıkta kullanacağım ama daha ilk günden sorunlar yaşadım şöyleki:

Bilgisayarı autodesk (2014) yazılımları yani autocad 3dsmax revit gibi programları yüklerken hatalar aldım ve revit hariç diğerlerinde uyumluluk sorunu giderici yardımıyla programları yükleyebildim..Neyse bunu aştık fakat reviti hiç bir türlü yükleyemedim sürekli hata verdi uyumluluk modundada başka türlüde...

Autocadi bir sebepten ötürü silmem gerekti ve malesef her seferinde denetim masasından kaldır dememe rağmen hatalar aldım ve en sonunda dayanamadım program files den delete ile sildim.regedittende sildim.daha sonra denetim masasından programları kaldırdan silebildim..Sildim diye sevindim derken de şuan yükleyemiyorum çünkü bilgisayarımda program yüklü gözüküyor :O !!

Lumion 3.0.1 programını indirdim ve malesef w7 bilgisayarda çalışan program açılış ekranından öteye gidemedim w8 ile :( revitin problemini hala çözemedik :/ ve artık oyun program her ne yüklersem yükleyim uyumluluk giderici ile yükleyebiliyorum diğer türlü yüklenmiyor :O sıkıldım ve sanırım w7 ye dönebilirim...Eğer bu yaşamış olduğum problemlere çözümünüz varsa w8 de kalmayı tercih etcem çünkü gerçekten görsellik olarak ve açılış kapanış hızı olarak w8 benim için bir adım önde yalnız işte programlar olmadan bi işede yaramıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.