Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
72
Favori
188.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

herşeyi doğru girmeme rağmen hata veriyor..
    sıkıntı nerde acaba..
    orjinal win 7 keyi de giriyorum..
    yükseltmeye uygun değildir diyor..

aynı hatayı alıyorum ben de. bir çözümü olmalı bu işin arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinsemiz

quote:

sıkıntı nerde acaba..

Şu an ben de işyerinde kullandığım bilgisayardan yeni key almayı denedim aynı hatayı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

quote:

sıkıntı nerde acaba..

Şu an ben de işyerinde kullandığım bilgisayardan yeni key almayı denedim aynı hatayı aldım.

şöyle bi olayımız var sanırım..

benim girdiğim key
    ticari win 7 keyi..
    ondan dolayı böyle oldu.. hatta uyarılardada yazıyor..
    ticariler olmaz diye..
    sanırım sizinkilerde öyle..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

quote:

sıkıntı nerde acaba..

şöyle bi olayımız var sanırım..

benim girdiğim key
    ticari win 7 keyi..
    ondan dolayı böyle oldu.. hatta uyarılardada yazıyor..
    ticariler olmaz diye..
    sanırım sizinkilerde öyle..

Benim ürün ticari değil. Evde kullanıyorduk daha önce. Ev de yeni sistem kurunca bunu iş yerine getirdim. Benim aklıma başka bir durum geliyor. Ben daha önce kaydettirmiştim bu ürünü. Kayıt tarihi ile ilgili bir filtre getirmiş olabilirler belki.

• Arkadaşım 1 ay önce yeni laptop aldı. Onun sayesinde ucuza windows 8 satın almak istiyorum ama onun laptopa değil, kendi kullandığım masaüstü bilgisayara yüklemek istiyorum. Böyle bir şey yapabilirmiyim? O windows 7 kullanmaya devam edecek upgrade yapmayacak yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Windows 8'e ut.rrent kurabilen var mı? Ne sitesine giriyor nede programı indiriyor.

Sorun 8'de değil. DNS kullanıyorsan uTorrent'in sitesine girmez. DNS ayarlarını sil öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

Arkadaşım 1 ay önce yeni laptop aldı. Onun sayesinde ucuza windows 8 satın almak istiyorum ama onun laptopa değil, kendi kullandığım masaüstü bilgisayara yüklemek istiyorum. Böyle bir şey yapabilirmiyim? O windows 7 kullanmaya devam edecek upgrade yapmayacak yani.

Promosyon kodu almayı başarabilirsen istediğin bilgisayara Windows 8'i kurabilirsin..Arkadaşın Windows 7'yi kullanmaya devam edebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Windows 8 de, 32 bit ile 64 bit arasında ki fark üzerine bilgisi olan var mı ?

Windows 7'nin hem 32 hemde 64 bit modelini kullandım ama arasında pek fark gördüğümü söyleyemem. Ayrıca 64 bit program kurmak sıkıntılı olabiliyor. Ama gelecek adına Windows 8 için 64 bit'ten yanayım. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olmasını dilerim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Windows 8 de, 32 bit ile 64 bit arasında ki fark üzerine bilgisi olan var mı ?

Windows 7'nin hem 32 hemde 64 bit modelini kullandım ama arasında pek fark gördüğümü söyleyemem. Ayrıca 64 bit program kurmak sıkıntılı olabiliyor. Ama gelecek adına Windows 8 için 64 bit'ten yanayım. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olmasını dilerim.

+1

En basit cevap 32 bitle 3.2 gb ram kullanırsın max. 64 bit daha fazla ram kullandırır. Aslında 32 bit daha iyidir program performansları için ama ram isteyene için 64 bit gerekliliktir.

• ben satın alacağım birazdan elimde bi cd olmasını istiyorum ancak cd satın almak istemiyorum,yani kendim çekeceğim cd ye ve sorum şu ; şuan kurmak istemiyorum win 8 i masaüstüne indirebilir miyim daha sonra kurmak üzere ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 6 Kasım 2012; 18:35:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

ben satın alacağım birazdan elimde bi cd olmasını istiyorum ancak cd satın almak istemiyorum,yani kendim çekeceğim cd ye ve sorum şu ; şuan kurmak istemiyorum win 8 i masaüstüne indirebilir miyim daha sonra kurmak üzere ?

Konunun ilk mesajında yazıyor. Yani evet
  • Faydalı bir başlık olmuş. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faewox
    Rica ederim bende şifreli kullanmayı sevmediğim için biraz araştırıp o çözümü bulmuştum

sorma kardeşim kolaymış işlem ama biilmeyince zor oluyor resmen soğumuştum olmayınca win 8den 1 günde

Bende sevmiyorum aslında şifre vs. işini ama güzel olmuş aslında. Win açılınca bütün maillerim (gmail, msn vs.) tek yerden görebiliyorum msn hesabımla hepsi etkinleşiyor senkron yapıyor falan. Evde kardeşim falanda girdiği için konuk hesabı açtım mis oldu, bende başka giren olursa konuk hesabına giriyor; konuk hesabından girince de zaten herşeyi yapabiliyoruz...

şifre iyide biraz abartmışlar örnek kurarken illa e posta girmek artı şifresini e postanın sinir bozucu, hele e posta şifren uzunsa pc açmak işkence

işin gıcığı yerel hesaba geçerken isim e postanda neyse onunla değişiyor ve hesaplardan isim değiştirdinmi açılışta yanlış kullanıcı diyor ve Allahtan diğer kullanıcıyla açılıyor.
    yani çok abarmışlar şifreni tekrar aktif edersen asla şifre kapat yok hesap ayarlarında artı çalıştırdan netplwiz yazınca çıkan şifre sorma ayarıda işe yaramıyor şifreyi aktif edersen yerel hesapta kapanmıyor.
    çok karıştırmışlar şifre işini ama hız süper

simplepass o sorunu çözüyor :) parmak izi yeterli oluyor açılışta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Windows 8'e ut.rrent kurabilen var mı? Ne sitesine giriyor nede programı indiriyor.

ben kurdum
  • quote:

sıkıntı nerde acaba..

2 Haziran 2012'den itibaren alınan Win7'ler kabul ediliyor. Bu tarihten önce almış olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowman87

haklısın ama bazen simplepass çalışmıyor neyse yinede süper win 8 birde ben hpnin bir programını kurdum açılışta direk masa üstü geliyor
  • ben promosyon kodumun son kullanma tarihi olan haftaya kadar bekleyeceğim,millet bi yüklesin görelim nasılmış,kullanıcı sayısı ve yorumlar arttıkça görürüz olayı.beklemekte fayda var
  • quote:

ben promosyon kodumun son kullanma tarihi olan haftaya kadar bekleyeceğim,millet bi yüklesin görelim nasılmış,kullanıcı sayısı ve yorumlar arttıkça görürüz olayı.beklemekte fayda var

90 gunluk deneme surumu var onu kullanın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

ben promosyon kodumun son kullanma tarihi olan haftaya kadar bekleyeceğim,millet bi yüklesin görelim nasılmış,kullanıcı sayısı ve yorumlar arttıkça görürüz olayı.beklemekte fayda var

90 gunluk deneme surumu var onu kullanın isterseniz

ben onun ingilizce olduğunu duydum.
    indirmem halinde win 7 duracak mı peki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowman87

haklısın ama bazen simplepass çalışmıyor neyse yinede süper win 8 birde ben hpnin bir programını kurdum açılışta direk masa üstü geliyor

Simplepass site girişlerinde sorun çıkartıyor her versiyonunu denedim. Hepsinde de sorun çıkartıyor.

Ancak bir sıkıntısını daha bulmuştum mesela ilk pc açılırken parmak izini sormasında problem yoktu fakat laptopun ekranı kapatıp pc kilit ekranına geçince açtığımda parmak izi devreye girmiyordu.

Bu nedenle bende parmak izi okuyucu sürücüsü değiştirdim sorun düzeldi.

Validity 4.4.234.0 sürümünü yükledim. Pc açılışında ve kilit ekranında artık hiç problem çıkarmıyor. Her defasında parmak izi çalışıyor

Ancak dediğim gibi Chrome ve İE10'un masaüstü versiyonunda sorun çıkarıyor. Ama metro İE10'da sorunsuz çalışıyor nasıl birşeyse

Win8'i Windows live hesabı ile kullanmanın bir çok avantajı var. Öneririm.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.