Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Win 8.1 markete düştü. İndirip kuran var mı? Şu an bulunduğum yerde indirmeme olanak yok.

Beta sürümünde pil durumunu göstermiyor gibi şikayetler vardı. Son sürüm de nasıl?

İndirip yükleyenler genel olarak görüşlerini yazarlarsa sevinirim.

Bu arada herkese iyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhaner122

Kardeş almayı düşünüyorum kafamda bikaç soruvar önce 720p hd videoları rahatlıkla oynatabiliyormu point blankı oynatabilirmi

2 gündür kullanıyorum gayet iyi ufak sorunlar 8.1 ile azalacakmış yüklemek nasip olmadı
    soruna gelince video izlerken sorun çıkarmaz bence birkaç video izledim sorun yok hd olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: theidol

Win 8.1 markete düştü. İndirip kuran var mı? Şu an bulunduğum yerde indirmeme olanak yok.

Beta sürümünde pil durumunu göstermiyor gibi şikayetler vardı. Son sürüm de nasıl?

İndirip yükleyenler genel olarak görüşlerini yazarlarsa sevinirim.

Bu arada herkese iyi bayramlar

Selam ben 8.1 güncellemesini yükledim,
    Öncelikle fabrika ayarlarına döndüm, Live Update programı ile yeni sürümü me400c 4.0 yazılımını yükledim.
    Fabrika ayarlarına dönünce markette görünen 8.1 güncelleme linki kayboldu.
    http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=40076 linkleri güncellemesi indirip kurduktan sonra,
    Markette güncelleme linki göründü, ve 8.1 güncellemesini kurdum,
    Bu söylediğim işlemler çok uzun sürdü, fakat uğraşmaya değdi,
    8.1 gerçekten güzel olmuş, batarya problemini görmedim,
    Metro Ara yüzü, market, internet Explorer, Facebook ve ayarlara erişim kolaylığı, güzel olmuş.
    me400c ile ilgili bir eksiklik veya hata göremedim.

• kalkim selemlar,

8.1 e güncellemesi kac mb veya gb?
    cihazda herhangi bir yavaşlama oldu mu
    cevaplarsan memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng

kalkim selemlar,

8.1 e güncellemesi kac mb veya gb?
    cihazda herhangi bir yavaşlama oldu mu
    cevaplarsan memnun olurum

Ne kadardı bilemiyorum, ben goremedim, yazılanlara göre 3 gb civarı.
    cihazda bir yavaşlama hissetmedim.
    fabrika ayarlarından sonra diskte 34.5 gb boş yer vardı.
    güncelleme sonunda Windows.old vs gereksiz dosyalarını silince, 34.5 gb. boş alan vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalkim cevap için teşekkür.

ben de 1-2 güne gucellerim bayramdan donunce
  • Bilgi için teşekkürler (kalkim)

Bayramı bitirip eve dönelim hayırlısıyla.. ;) bakacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 18 Ekim 2013; 23:09:41 >
  • Windows 8.1 i yükledim tablet için alıştığımız özelliklerin hepsi sağlanmış gibi görünüyor. Kilit ekranında gecikme yaşıyorum.
    Ama internet explorerın hızı etkileyici.
    Karakter silerken ses açıksa önceden böyle yavaş yavaş silme yapıyordu. Şimdi ses açıkken silme olayı düzeltilmiş.
    Mağaza, kutucuklar falan çok güzel olmuş. Özellikle alarm, hesap makinası çoklu ekranın boyutunu ayarlayabilme, şu an gördüklerim

Bu işletim sisteminin özelliklerini koy 6 inçlik 20 mplik bir telefona. Bir de dock Station ile sat. Kimse başka telefon kullanmaz bence. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 19 Ekim 2013; 20:10:11 >
  • Kalkim sanırım en iyisi senin yaptığın şekilde. Fabrika ayarlarına nasıl döndün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theidol

Kalkim sanırım en iyisi senin yaptığın şekilde. Fabrika ayarlarına nasıl döndün?

Sağ menü kutusunun en alt kısmında ayarlar>genel>fabrika ayarlarına dön

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Windows 8.1 i yükledim tablet için alıştığımız özelliklerin hepsi sağlanmış gibi görünüyor. Kilit ekranında gecikme yaşıyorum.
    Ama internet explorerın hızı etkileyici.
    Karakter silerken ses açıksa önceden böyle yavaş yavaş silme yapıyordu. Şimdi ses açıkken silme olayı düzeltilmiş.
    Mağaza, kutucuklar falan çok güzel olmuş. Özellikle alarm, hesap makinası çoklu ekranın boyutunu ayarlayabilme, şu an gördüklerim

Bu işletim sisteminin özelliklerini koy 6 inçlik 20 mplik bir telefona. Bir de dock Station ile sat. Kimse başka telefon kullanmaz bence. :)

Kilit ekranındaki gecikme bendede var, birkaç kez menü geçişlerinde donma oldu, sanırım ekran sürücüsünde uyumsuzluk var, ileride yapılacak güncellemelerle düzeleceğini umuyorum.

• Kilit ekranındaki gecikme sanırım kilit ekranını aşağıya indirince kameranın açılması ile ilgili.

Bu arada akıllı klavye özelliği koymuşlar ama ben beğenmedim.

• arkadaşlar merhaba.tabletimi yeni kullanmaya başladım.birkaç sorunum var.yardımcı olursanız çoksevinirim.

1-öncelikle officei kuramıyorum.2010 deneme sürümünü yüklerken office14 dosyasında bi klasörü bulamıyordu.bende sağdan soldan duyduğuma göre uninstall yapıp tekrar kurmayı denedim ,ama kaldırınca tekrar elde edemedim hiçbir şekilde.sistemdeki office i kaybettim sanırım.nasıl aşabilrim bu sorunu.

2- 1-2 GB boyutunda bi indirme yaptım,şuan 24 gb boş alanım var,hadi yeni indirdiklerimi saymayayım 26 gblik boş alan çok az.niçin bu kadar işgal edilmiş yer var anlamadım.halihazırdaki yüklü uygulamalardan mı kaynaklanıyor,onları mı kaldırmalıyım.64 gb diye aldığım tablette bi flash kadar yer sağlayamıyorum.

3-win8.1 benim mağazada görünmüyor,nasıl güncelliyeceğim?

4-bunların hepsini yapabilmem için,illa fabrika ayarlarına dönmem mi gerekir.zira bunu birkere yaptım,şimdi baya bişeyi kendime göre ayarladıktan sonra tekrar fabrika ayarlarına dönmem benim için uğraştırıcı olacak.

teşekkürler..

• arkadaşlar cevap verebilir misiniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: maseyasi

arkadaşlar merhaba.tabletimi yeni kullanmaya başladım.birkaç sorunum var.yardımcı olursanız çoksevinirim.

1-öncelikle officei kuramıyorum.2010 deneme sürümünü yüklerken office14 dosyasında bi klasörü bulamıyordu.bende sağdan soldan duyduğuma göre uninstall yapıp tekrar kurmayı denedim ,ama kaldırınca tekrar elde edemedim hiçbir şekilde.sistemdeki office i kaybettim sanırım.nasıl aşabilrim bu sorunu.

2- 1-2 GB boyutunda bi indirme yaptım,şuan 24 gb boş alanım var,hadi yeni indirdiklerimi saymayayım 26 gblik boş alan çok az.niçin bu kadar işgal edilmiş yer var anlamadım.halihazırdaki yüklü uygulamalardan mı kaynaklanıyor,onları mı kaldırmalıyım.64 gb diye aldığım tablette bi flash kadar yer sağlayamıyorum.

3-win8.1 benim mağazada görünmüyor,nasıl güncelliyeceğim?

4-bunların hepsini yapabilmem için,illa fabrika ayarlarına dönmem mi gerekir.zira bunu birkere yaptım,şimdi baya bişeyi kendime göre ayarladıktan sonra tekrar fabrika ayarlarına dönmem benim için uğraştırıcı olacak.

teşekkürler..

Selam
    kurulu gelen office deneme sūrūmū, ben onu tamamen kaldrıp yerine office 2013 kurdum, kurulum yaparken seçimli kurulum yaparsanız
    kullanacağınız programları kurarsanız (word, excell vs.) Kullanmayacağınız programların yer kaplamasını önlersiniz.

8.1 kurduktan sonra kullanmıyacağınız pogramları (office2010, asus webstorage vs.) kaldırıp, disk temizleme ile windows.old vs. Dosyaları kaldırabilirsiniz, çalıştır>%temp% ile temp dosyalarını silebilirsiniz. Benim kullanacağım programları kurduktan sonra 30 gb. boş alanım vardı.

windows 8.1 güncellemesinin mağazada gorunmemesinin sebebi, windows guncellemesinin yuklenmemesinden kaynaklanıyor. Yukarıdaki mesajda link var, oradan guncellemeyi indirip kurduktan sonra windows 8.1 gunellemesini gorebilirsiniz.

fabrika ayarlarına dönmenize gerek yok, cok uzun suruyor (yaklasik 4 saat) kullanıma hazır hale getirmek, fakat fabrika ayarlarına dönmenizin faydalı olacağını düşünüyorum.

• Keşke bu başlığı okuyup alsaydınız. Cihazda kendini kurabilmesi için gizli bir bölüm var. Bir de windows kurulunca 32 GB kadar bir yer kalıyor bunu daha önce söylemiştik. 8.1 güncellemesi markette olması gerek ben dizüstüme indirdim. Tableti kardeşime verdim o yüzden deneyemiyorum. RT sürümler için 8.1 güncellemesi sorun çıkardığı için kaldırıldı ama komple mi kalktı bilemiyorum tabi. Office'in deneme sürümü bir işinize yaramaz zaten. Ya tam sürüm varsa onu kurun ya da ücretsiz alternatiflerle devam edin.
  • quote:

Kilit ekranındaki gecikme sanırım kilit ekranını aşağıya indirince kameranın açılması ile ilgili.

http://forum.tabletpcreview.com/asus/59081-8-1-graphics-driver-fix-asus-vivotab-smart-me400c-until-ms-update-figures-out.html

yukarıdaki mesajın 10 uncu postasındaki işlemi uygularmısınız, benim tabletim yanımda değil, umarım işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalkim

quote:

Kilit ekranındaki gecikme sanırım kilit ekranını aşağıya indirince kameranın açılması ile ilgili.

http://forum.tabletpcreview.com/asus/59081-8-1-graphics-driver-fix-asus-vivotab-smart-me400c-until-ms-update-figures-out.html

yukarıdaki mesajın 10 uncu postasındaki işlemi uygularmısınız, benim tabletim yanımda değil, umarım işe yarar.

Ben birinci mesajı denedim. Şimdi cihaza görüntü gelmiyor

• win8den sonra 30 gb'ye razıyım,başlığın da hepsini okudum.benimki daha başlangıçta 24e düştü.bunun sadece 1,5 gbsi benim indirmelerim.neyse teşekkür ederim.şimdi bi yandan tableti fabrika ayarlarına döndürüyorum bi yandanda office 2013 indiryorum laptopumdan.anlaşılan baştan ayar yapmam gerekecek biçok şeyi. bir de arakadaşlar önceki mslarımda bahsetmiştim aldığım otg uymadı diye.tablete girecek kısmı kalın bi uç çıktı,micro usb yerine,ben dikkat etmedim demekki.çinden gelecek olan gelene kadar şundan alsam işimi görür mü ne dersiniz,yana bana bu tablete uygun bi otg linki atarmısınız lütfen.hızlı bi şeklde temin etmem lazım.

http://www.gold.com.tr/logilink-aa0035-usb-otg-kablo-5-pin-0-20m_u

benim yanlış aldığım ise bu

http://www.gold.com.tr/s-link-sl-otg20-usb-15cm-mini-5p-otg-data-kablosu_u

• quote:

Orijinalden alıntı: kalkim

quote:

Windows 8.1 de oluşan ekran problemlerinin çözümü yukarıda verdiğim linkte anlatılanlara çözdüm.

İlk önce Windows un sürücü güncellemelerini otomatik almasını engellemeliyiz, problem Windows un yüklediği ekran sürücüsüne kaynaklanıyor,
    Bunun içinhttp://www.microcentertech.com/tech_center/DB/read_article.php?faqid=./HowTos/HOW5006661B.htm linkindeki talimatları uyguladık.

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=28&s=5&m=ASUS%20VivoTab%20Smart&os=35&hashedid=dn5bKh0myVAvdI6C
    Linkine v.1.00 sürücü paketini indirdim.

Bu sürücü paketiyle öncelikle kurulu sürücüleri sildim.

https://mega.co.nz/#!M8AHwZRJ!D8qy_VgDQMz5_cL1QZsO2yOycHVyGz4onKwnQn81FEE
    Link inden 9.14.3.1117 versiyon sürücü paketini indirdim
    Bilgisayarı yeniden başlatıp ekran kartının sürücüsünü bu dosyayı gösterip kuruyoruz

V.1.00 sürücü paketini kuruyoruz

Görüntü bağdaştırıcısının sürücü sürümü 9.14.3.1117 görüyorsanız tamamdır
    Ekranlar ile ilgili problemler, bilgisayarı uykudan uyandırırken oluşan gecikmeler vs. çözülüyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.