Şimdi Ara

windows 8 systemcs.exe problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kardeşim counter yüklemiş oyunyöneticisi.com'dan, beyefendiler de systemcs8715.exe gibi bir dosyayı da hediye paketi yapıp göndermişler. her açılışta otomatik uyarı geliyor "çalıştır" seklinde, görev yöneticisinden başlangıç bolumunden devre dışı biraktim, sağ tıklayınca klasör aç diyerek olduğu yere baktım: OS (C) / WINDOWS Klasörü içinde. bilgisayar; windows 8 64 bit işletim sistemli.

windows klasörü içindeki bu dosyalari silsem problem yaşatır mı?

bir de bir hata aldım yarım saat önce. hava öncesinde wi fi devre dışı kaldı-etkinleştiremedim. hata adı; "driver power state failure". yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı olayı bende yaşadım.Fakat bende wifi devredışı kalmadı.bide bazıları systemcs dosyalarının serverlist i güncellediğini söylüyor.bazıları ise trojan/backdoor diyor eğer bilenler varsa lütfen yardımcı olsun.
  • ben sildim kardeşim, bir problem yaşamadım. yalnız o dosya sürekli kendini yeniliyordu yanlış hatırlamıyorsam..
  • nasıl yani yeniliyordu derken?
  • yani o systemcs.exe dosyalarını silsem tekrar kendini oluşturur mu veya tekrar valve dosyası açar mı yoksa sorun çözülür mü?
  • birde regedit e kayıt girdiyse bu dosyalar nasıl temizleyeceğim?
  • hatırlayamıyorum, internetten bulup halletmiştim ben de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programlarlamı halletiniz yoksa kendiniz mi sildiniz? internette bulduğunuz siteyi tekrar bulabilir misiniz?
  • bulamam, hatırlamıyorum. bir yıl olmuş nerdeyse. kardeş senin tam sorunun ne? silsene şu programı? neden katlanıyursun? google dan bulamıyor musun, bu kadar zor olmasa gerek? bana yazmaya ayırdığın vakti bu sorununu çözmeye ayırsaydın şimdiye halletmiştin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.