Şimdi Ara

windows 8 sildiğim kullanıcı adı ile açılmaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, windows 8.1 defalarca uğraşmama rağmen yüklenemedi. Sonra da bilgisayar sürekli geçici dosya ile açıldığından yeni kullanıcı ekleyip eski kullanıcıyı sildim. Ancak bilgisayar sürekli sildiğim kullanıcı adı ile açılmaya çalıştığından bilgisayarı açmak bile sinir bozucu hale geldi. Bilgisayarın sildiğim kullanıcı ile değil de yeni açtığım kullanıcı hesabı ile açılmasını nasıl sağlayabilirim. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Selamlar.



  • Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse?
  • Arkadaşlar yardım lütfen
  • nani1 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Bilgisayarımın özelliklerinden (Windows tuşu + pause tuşu aynı işlevi görür) gelişmiş sistem ayarlarına girin. Kullanıcı profillerinden sildiğiniz kullanıcının profilini silip tekrar deneyin.
  • Profiller içerisinde sildiğim kullanıcı adı gözükmüyor.
     windows 8 sildiğim kullanıcı adı ile açılmaya çalışıyor
    5 tane hesap görülüyor:
    Hesap bilinmiyor
    varsayılan profil
    y\UpdatusUser
    y\UpdatusUser
    y\y
    nasıl düzelteceğim bu durumu ?
     windows 8 sildiğim kullanıcı adı ile açılmaya çalışıyor




  • nani1 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Hesap bilinmiyor kismi sizin sildiginiz kullanici ancak orada 45 GB lik bilgi duruyor. O bilgiler de c:\kullanıcılar\sildiginiz_kullanıcı klasörünün içindeki belgelerim, desktop klasörlerinden olusuyor. Bu klasörleri başka bir konuma kopyalayarak yedeğini alın. Eğer outlook gibi programlar kullanıyorsanız appdata klasöründe de pst dosyaları filan bulunur. Bunların da yedeğini alarak bilinmeyen hesap profilini silin. Sistem kendine gelecektir.
  • Dediklerinizi yaptım ama sistem kendine gelmedi. Ayarlarda veya kullanıcılar kısmında eski kullanıcı adı yok ama başlarken bilgisayarı ilk aldığımda açtığım kullanıcı adı ile açmaya çalışıyor, hata mesajı veriyor, başka kullanıcı ile açın mesajında tamamı tıkladıktan sonra yeni tanımladığım kullanıcı adı ile şifre yazarak girebiliyorum. regedit' in hemen hemen bütün satırlarına girip işime yarayacak birşeyler bulmaya çalıştım ama bulamadım. Bunun ve Windows 8.1 i defalarca uğraşmama rağmen yükleyemem dışında bir problemim yok. Selamlar.
  • Arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.