Şimdi Ara

Windows 8 product key'imi yanlış gösteriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgili alandan product key'ime baktığımda key 0'la başlıyor ama format atarken 0'la başlayan product keyini kabul etmiyor. Neden böyle gözüküyor?

Bilgisayarı win 7'den win'8 yükselttim. win7 yükleyip win7 şifresini kullanabilir miyim?

• win7 keyini kullanabilirsin tabi ki win 7 için

eğer 8.1 yüklüyorsan w8 keyini yükleme bittikten sonra girmen lazım..

yükleme içinde internetten herhangi bir key bul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

quote:

Orijinalden alıntı: ismail_abi

İlgili alandan product key'ime baktığımda key 0'la başlıyor ama format atarken 0'la başlayan product keyini kabul etmiyor. Neden böyle gözüküyor?

Bilgisayarı win 7'den win'8 yükselttim. win7 yükleyip win7 şifresini kullanabilir miyim?

Eğer ilgili alandan kasıt bilgisayar özelliklerindeki alansa product key o değil maalesef.

Keyin eğer upgrade ise mailde veya kutulu ise kutuda olması lazım. onun dışında bir ihtimal BIOS içinde varsa (ki upgrade olduğu için sanmıyorum) oradan okunabilir.

Şimdi hatırladım upgrade yapınca mail gelmişti ama onu silmiş olabilirim nasıl öğrenebilirim başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürün anahtarınız kayıt defterinde yazıyor.

Öğrenmek için Çalıştır'a regedit yazıp enter a basın. Kayıt Defteri Düzenliyicisinde şu yolu izleyin.

Windows 8 ve 8.1;
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Win8

Windows 7;
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 23 Şubat 2014; 16:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Ürün anahtarınız kayıt defterinde yazıyor.

Öğrenmek için Çalıştır'a regedit yazıp enter a basın. Kayıt Defteri Düzenliyicisinde şu yolu izleyin.

Windows 8 ve 8.1;
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Win8

Windows 7;
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.