Şimdi Ara

Windows 8 Pro 64Bit nasıl etkinleştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Windows 8 Pro 64Bit sürümünü kurdum. Herşey iyi güzel ancak aktivasyon yapmam lazım. Bunun için ne yapmam gerekli? Teşekkürler..

• Mesajım bulunsun.
    Bende de Enterprise x64 var.
  • Oyun oynayacaksanız kesinlikle windows 7 kullanın.Windows 8 son sürümü çıkmadan kurmayın.Çünkü battlefield3 ultrada 30 fps altına inmezken arada bir 15 fps iniyor win8de o yüzden win7 geri döndüm.Fakat windows 8 çok güzel olmuş.Bidaki ay çıkınca kurun derim.Tamamen stabil değil!

Not:Etkinleştirmeye gelirsek etkinleştirmek imkansız loader çıkmadan.Bütün keyler black list'de.

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
    I'm the greatest, everyone else is just trash.
  • online kms server ve çalışan bir key bulmanız lazım :))) o da zor oluyor, siteleri takip etmek lazım....
     Windows 8 Pro 64Bit nasıl etkinleştirebilirim?
    Kim 400-500 tl verecekki ona.

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skype. Daha fazla yorum bekleme yaz arama motoruna öğren.

Orijinalden alıntı: -Activator-

Adamlar emek sarfedip işletim sistemi yapsınlar bizde kıralım ve yükleyelim! Başka yapabildiğimiz birşeyde yok ki değil mi?!

Nick-mesaj uyumsuzluğu

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

quote:

Adamlar emek sarfedip işletim sistemi yapsınlar bizde kıralım ve yükleyelim! Başka yapabildiğimiz birşeyde yok ki değil mi?!

Nick-mesaj uyumsuzluğu

+1

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
  • Windows 8 ucuza satılacaktı galiba, tabi 50 tl bile olsa bizim millet almas orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 8 Eylül 2012; 18:19:35 >
  • Skype ile aktivasyon kesinlikle işe yarıyor. fakat bunu yaptıktan sonar şöyle bir sorun ile karşılaştım. windows ne shut down oluyor ne log off oluyor ne de restart oluyor. bu konu ile ilgili bir fikri olan varmıdır? x64 build 9200 kurulu.

Orijinalden alıntı: wewrere41

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

quote:

Nick-mesaj uyumsuzluğu

+1

Kesinlikle doğru tespit
    ben zaten kendimi de koydum o sınıfa, Windows 7 ilk çıktığında gecenin ikisinde bilgisayarıma kurup cracklerken ne kadar keyif almıştım anlatamam!
    +1

• quote:

Nick-mesaj uyumsuzluğu

Edit: Daha önce yazılmış farketmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House' -- 9 Eylül 2012; 12:37:45 >
  • Telefon uzerinden yapilabiliyor. Fakat herhangi bir yasal yaptirimi var mi bilmiyorum, olmayabilir de fakat olabilir de.

quote:

Orijinalden alıntı: wewrere41

O kadar paramız olsa tabi :D
    Kim 400-500 tl verecekki ona.

Windows 7 (XP ve Vista DAHIL) uzerinden uprgade lisansi 79 lira; ayrica Media Center ekletmek de ucretsiz!
    Kaynak saglam.http://blog.microsoft.com.tr/windows-8-pro-yukseltme.html

Edit: Duzeltmeler, bilgi yanlisligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 9 Eylül 2012; 17:46:49 >

• belki yardım doknur :)

https://windowsupgradeoffer.com/tr-tr
  • Eeeee bende Toshiba Satallite var üzerinde de orijinal Windows 7 Home Premium (gizlenmiş recowery bölümünden sistem kurtarma yapabiliyorum) çift katman tek DVDsi de var. Windows 8i kurmak çok kolay ama insan orijinal olsun da istiyor ne yalan söyleyeyim şimdi. Azıcık ucuz yapmazlar şunu alalım 20tl'ye falan :) Gerçi 20tl de fazla 10tl olsun herkes alsın değil mi ya? :))

Eeeee bende Toshiba Satallite var üzerinde de orijinal Windows 7 Home Premium (gizlenmiş recowery bölümünden sistem kurtarma yapabiliyorum) çift katman tek DVDsi de var. Windows 8i kurmak çok kolay ama insan orijinal olsun da istiyor ne yalan söyleyeyim şimdi. Azıcık ucuz yapmazlar şunu alalım 20tl'ye falan :) Gerçi 20tl de fazla 10tl olsun herkes alsın değil mi ya? :))

Bence 2-3 senede kodlanan bir işletim sisteminin fiyatı 10 tl olması çok kötü bence. Çalışanlar o kadar mesai yapıyor o kadar gününü gün ediyor o yüzden 10 tl için yapılmaıs bence çok saçma. Adamlar belki haklarından daha fazlasını alıyor ama yinede bu işi çok iyi yapıyorlar. Herneyse benim sorunum Windows Enterprise 64Bit kurdum 88 gün sonra kullanım süresi bitiyor. O yüzden ne yapmam lazım? 88 gün sınırını iptal edebilir miyiz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.