Bildirim
Windows 8 nasıl kaldırılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Windows 7 CD'si ile grubu kurtar daha sonra win 8'e format atarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
Windows 7 CD'si ile grubu kurtar daha sonra win 8'e format atarsın.
Cd yoktu. Bilgisayarda recovery kısmı vardı. Aradım yabancı bir sitede bulup hallettim. -
Windows 7 CD'si ile grubu kurtarıp daha sonra win 8'e format atmayı bende istiyorum. Arkadaşım zahmet olmazsa kısaca burada yapılış şeklini yazarsan. bende aynısını uygulamak istiyorum. -
Arkdaşlar bilgisayarımda Windows 8 ve Windows 7 yüklü. Ayrı partitionlarda. Ben Windows 8'i tamamen kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: boncuk2004
Windows 7 CD'si ile grubu kurtarıp daha sonra win 8'e format atmayı bende istiyorum. Arkadaşım zahmet olmazsa kısaca burada yapılış şeklini yazarsan. bende aynısını uygulamak istiyorum.
Kusura bakma görmedim grup kurtarmayı bilmiyorum. ben 8 için küçük bir yazılım kullanıp o partitiona format attım. -
teşekkürler web ten proğramı bulup, önce format sonra boot tan win 8 kaldırdım. proğramın adı BOOTICE dir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X