Microsoft'un çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği Windows 8'in ilk beta sürümünü yayınlanması beklene dursun, Kanada'dan bir satıcı Windows 8 Milestone 3 yüklü CD'yi 1500 dolarlık hemen al fiyatıyla satışa sundu.
Kanadalı satıcı CD'nin orjinal ya da 3.parti kullanıcı tarafından oluşturulup oluşturulmadığıyla ilgili herhangi bir bilgi vermezken; haberin yazıldığı saatlerde hala sitede duran ilanın ilerleyen saatlerde Microsoft'un girişimiyle siteden silinmesi muhtemel görünüyor.
Windows 8'in beta öncesi kopyaları üzerinde çalışmalarını sürdüren ve sistemin ilk beta derlemesini Eylül ayında düzenlenecek olan geliştirici konferansına yetiştirmeye çalışan Microsoft'un, son alınan bilgilere göre, 7 Temmuz itibariyle 8042 numaralı derlemeye ulaştığı biliniyor.
Güncelleme: Haberde de belirttiğimiz gibi ilan saatler içerisinde ebay'den kaldırıldı.
1500 dolar , helal olsun :) alan bi saf cikar kesin :)
anlamadığım her windows sürümü için bir kıyamet koparıyorlar şöyle iyi böyle iyi şunları verdik bunları yeniledik falan filan windows me den bu yana değiştirdikleri köklü bir değişim yok ve neden sürekli windows sürümü çıkartılıyor win 7 bize ne kattı ve ne götürdü çoğu server sistemleri ve ofis ağları hala xp win 7 bizim ülkemizde sadece ev kullanıcılarının onunda çoğu değil hala işine bi nebze yaradı oda görsellik bakımından başka bi getirisi yok xp tabanıyla aynı kodlamalara sahip sadecedaha fazla fonksiyon ve direver güncellemeleri var başka ?
win 8 de bu kadar kıyamet kopacak sonra foss bilmiyorum ama 2 sene içinde kurmayı dahi düşünmüyorum :D
driver güncellemeleri yeter 7 nin orda bir vakit kaybı olmuyor artık.
anlamadığım her windows sürümü için bir kıyamet koparıyorlar şöyle iyi böyle iyi şunları verdik bunları yeniledik falan filan windows me den bu yana değiştirdikleri köklü bir değişim yok ve neden sürekli windows sürümü çıkartılıyor win 7 bize ne kattı ve ne götürdü çoğu server sistemleri ve ofis ağları hala xp win 7 bizim ülkemizde sadece ev kullanıcılarının onunda çoğu değil hala işine bi nebze yaradı oda görsellik bakımından başka bi getirisi yok xp tabanıyla aynı kodlamalara sahip sadecedaha fazla fonksiyon ve direver güncellemeleri var başka ? win 8 de bu kadar kıyamet kopacak sonra foss bilmiyorum ama 2 sene içinde kurmayı dahi düşünmüyorum :D
Bu kadar mı cahilsiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz? Windows ME ile XP yi nasıl kıyaslıyorsunuz hayret?! Demek ME den beri köklü bir değişim olmadı ha? XP de Windows ME nin devamı yani? Aferin size.
Safın capsı var mı ?
O ADAMI VURURLAR.
quote:
Orijinalden alıntı: shadowosman
anlamadığım her windows sürümü için bir kıyamet koparıyorlar şöyle iyi böyle iyi şunları verdik bunları yeniledik falan filan windows me den bu yana değiştirdikleri köklü bir değişim yok ve neden sürekli windows sürümü çıkartılıyor win 7 bize ne kattı ve ne götürdü çoğu server sistemleri ve ofis ağları hala xp win 7 bizim ülkemizde sadece ev kullanıcılarının onunda çoğu değil hala işine bi nebze yaradı oda görsellik bakımından başka bi getirisi yok xp tabanıyla aynı kodlamalara sahip sadecedaha fazla fonksiyon ve direver güncellemeleri var başka ?
win 8 de bu kadar kıyamet kopacak sonra foss bilmiyorum ama 2 sene içinde kurmayı dahi düşünmüyorum :D
yanlış düşünüyorsun
alan saf değil.satan adam microsoft un bilgisayarlarına sızmış.helal olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: shadowosman
yanlışın var aslında windows 7 windows 95 tabanıyla aynı, seni kandırmışlar
Microsoft artık uyandı her sürümün sızdırıldığını biliyor bari bu işi resmileştirip para kazanayım havalarında
Özür dilerim baştan tam okumamıştım bunu microsoft satmıyormuş