Şimdi Ara

Windows 8 Mavi Ekran Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır mavi ekran hatasıyla uğraşıyorum. Hala bir çözüm bulamadım 4 kere servise gitti. Bir sonuç yok. Bilgisayarım Exper Diamond Dex107. Hata kodum Windows Update; Hata = 0x80070422).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hefa -- 22 Nisan 2015; 16:18:34 >

• mavi ekran hataları ya yazılımdan yada donanımdan kaynaklıdır eğer yazılımda yani windowsta hata yoksa rem , hdd , ekran kartı arızalarında bu hata çıkar.rem yuvalarından kaynaklanan sorunlarda olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 22 Nisan 2015; 17:49:08 >
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü yazılımdandır deyip hdd değiştirdiler ve bilgisayarımda lisanslı kaspersky virüs programıda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hefa

Yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü yazılımdandır deyip hdd değiştirdiler ve bilgisayarımda lisanslı kaspersky virüs programıda mevcut.

Onu ayrıntılı bir ele almak lazim aslinda.cihaz garantili degilse soyle yapin ilk basta.memtrst86+ diye bir program var bunu flas diske boot ediyorsinuz zaten o kendi yapiyor bilgisayaribacarken usb ile baslatin bir gece testte kalsin eger kirmizi hatalar cikarsa ekranda yada herhangi bir hata,remden dolayıdır diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hata kodunun windowstan oldugunu yazmis bircok yer.güvenlik duvari ve win update hizmetinden kaynaklaniyorda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIOS'u güncelleyin. Minibook'um da mavi ekran hatası çok yaşıyordum BIOS'u güncelleyince düzelmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.