Şimdi Ara

Windows 8'li MSI GT60 ve GT70 Kullananlar !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben notebook u aldığımda win7 vardı windows 8 kurduk kendi sitesinden sürücülerini yükledik fakat skype da oturum açmaya çalışınca mavi ekran veriyo bildiğimiz blue screen hata da e22w8x64.sys yani killer ethernet kartı e2200 modeli bu sorunu yaşan ve çözümünü bulmuş biri varmı

• msi ın sitesinde FAq da çözüm mevcud sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLEMARCH

msi ın sitesinde FAq da çözüm mevcud sanırım

nerde bi yardım edebilecen mi sanırım rekorlar kitabına giricem 1 günde aynı pc ye 100 format atmaktan
  • Windows lisanslı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falchon

Windows lisanslı mı?

lisanslı
  • Dostum o sorunu burda yaşayıp da çözen biri ancak bilebilir. Benim hatayı çözmem için makinayı kurcalamam lzm. Ethernet ile ilgili bir sıkıntıysa driverlarını fln güncelle. Formatla fln olmaz bu iş.
  • Bu sorun bana sanki Driver(sürücü) ile bağlantılı problem söz konusu gibi geliyor en başta o yoksa ehternetinizin kontrole kadar yolu var ama en başta driverlere bir bakınız en son sürümü yada onun bir öncekini kurmayla bir kere deneyin.

Formatlamak ile çözüm olmaz onunla ancak sistemi baştan yenilemektir sadece lütfen dediğim şekilde deneyiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Bu sorun bana sanki Driver(sürücü) ile bağlantılı problem söz konusu gibi geliyor en başta o yoksa ehternetinizin kontrole kadar yolu var ama en başta driverlere bir bakınız en son sürümü yada onun bir öncekini kurmayla bir kere deneyin.

Formatlamak ile çözüm olmaz onunla ancak sistemi baştan yenilemektir sadece lütfen dediğim şekilde deneyiniz

msi kendi sitesindeki sürücüyüde denedim killer network ün kendi sitesindeki son sürümüde yine aynı sorun mevcut msi global sayfasında soru cevap yerinede yazdım onlar kendi sitesindeki sürücüyü tekrar yükle diyorlar sorun yine aynı ama windows 7 de böyle bişey yok
  • Bende GE60 var Win8 yuklu. GT serisinden pek farkli degil sadece VGA, LAN ve Kasa farki var. Anakarti ayni tabi yanlis hatirlamiyorsam. Sizin karsilastiginiz hicbir sorun ile karsilasmadim. Ve win8 kurulumunu temiz kurulum yani oncekini update degil direkt yeni kurulum seklinde yaptigim icin sorun yasamadigimi dusunuyorum.
    Win8 performansi beni cok memnun etti. Gerek oyun gerekse genel kullanimda cok basarili geldi. Sadece sisteme alisamadigim icin acemilik cekiyorum ama onu da zamanla asarim diye dusunuyorum.
    Driver konusunda ise sitesindeki tum driverlari eksiksiz indirip kurdum. Chipset ve Bios Update i oncelikli olarak yaptim.
  • Muhtelemen killer network kartının sürücüsünde sorun var nerden anladınız diyeceksiniz wireless la hiç bi sorun vermeden açılıyor wireless kapatıp ethernet devredeyken açmaya çalışınca yine aynı hata
  • Aynı problemi bende yaşıyorum henüz bir çözüm bulabilmiş değilim. Wireless sorunsuz ama etherneti kullanmaya başlayınca anında mavi ekran alıyorum driver_irql_not_less_or_equal (e22w8x64.sys) hatası. Umarım bir çözüm üretilir.
  • Yeni bir konu açmak istemedim, o yüzden sorumu burada soracağım arkadaşlar.

MSI GT70 kasası GE 60/70 modelleri gibi parlak bir yüzeye mi sahip? Araştırdığım kadarıyla mat ve kolay ''çizilmeyen'' bir yüzeye sahip gibi gözüküyor. GE 60 ve 70 modellerini almama en büyük engel ''piano black'' tarzında parlak yüzeye sahip olmaları ve cihaza ne kadar iyi bakarsanız bakın, temizlik yaparken çiziklerden kaçamamanız.

GT70 fiyatında beklediğim düşüş olmazsa, yakında GT 70 kasası kullanan Monster Q63MS modelini almayı düşünüyorum.

GT70 kullanan üyelerden bu konuda detaylı bilgi alabilirsem sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnV

Yeni bir konu açmak istemedim, o yüzden sorumu burada soracağım arkadaşlar.

MSI GT70 kasası GE 60/70 modelleri gibi parlak bir yüzeye mi sahip? Araştırdığım kadarıyla mat ve kolay ''çizilmeyen'' bir yüzeye sahip gibi gözüküyor. GE 60 ve 70 modellerini almama en büyük engel ''piano black'' tarzında parlak yüzeye sahip olmaları ve cihaza ne kadar iyi bakarsanız bakın, temizlik yaparken çiziklerden kaçamamanız.

GT70 fiyatında beklediğim düşüş olmazsa, yakında GT 70 kasası kullanan Monster Q63MS modelini almayı düşünüyorum.

GT70 kullanan üyelerden bu konuda detaylı bilgi alabilirsem sevinirim. Teşekkürler.

benim model GT60 amerikadan geldi mat ekranı var

• Teşekkürler ama ekran değil, kasa hakkında sormuştum sorumu. :(
  • Skype ile yaşanan mavi ekran sorunu için deneme yanılma yöntemiyle bulduğum çözüm yolu: Killer Network Manager, uygulamalar (Apps) menüsünden Skype'ı bulup öncelik ayarını "1" yerine "2" (High) olarak seçin. Sorun kalmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeu

Skype ile yaşanan mavi ekran sorunu için deneme yanılma yöntemiyle bulduğum çözüm yolu: Killer Network Manager, uygulamalar (Apps) menüsünden Skype'ı bulup öncelik ayarını "1" yerine "2" (High) olarak seçin. Sorun kalmayacaktır.

olursa öpücem seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyHunter -- 29 Ocak 2013; 18:59:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.