Şimdi Ara

Windows 8 laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim windows 8 kurulu satın aldığım bir laptopum var. Zamanında windows 8 e alışamadığım için windows 7 kurdum. Şimdi ise yeniden windows 8 e yükseltmek istiyorum. Kurulum yaparken windows 8 satın almam gerekir mi? Sonuçta bilgisayar bana windows 8 kurulu bir şekilde geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• format atarken hdd nin ayırdığı recovery kısmını formatlamadıysan recovery manager ile pc yi orjinal windows 8 e geri yükleyebilirsin.
  • şuan c de recovery diye bir dosya var ama bahsettiğiniz klasör mü emin olamadım. Özelliklerde 165 mb gözüküyor klasör içi boş. Gizli klasörleri görüntüleme de açık.
  • recovery kısmı dosya olarak değil C D gibi ayrı bir sürücüde olur. bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet deyin. açılan pencerede disk yönetimini tıklarsanız harddisk teki bölümleri görürsünüz. ama genelde win8'den win7'ye dönmek için recovery dahil bütün bölümleri silmek gerekiyor. silinmişse sıfırdan win8 kurabilirsiniz. Ama önemli olan win8'in single language sürümünü kurmanız internette olan çoğu iso dosyası win8 pro'dur. single language bir sitede vardı. indirip kurun, kurduktan sonra internete bağlandığınızda anahtarı bios'tan okuyup etkinleştirmesi gerekir, okumazsa rweverything ile bios'a gömülü ürün anahtarınızı öğrenip etkinleştirebilirsiniz. Son olarak win8 kurmayın 8.1 kurun.
  • Teşekkür ederim dediğiniz gibi recovery silinmiş baştan yükleyeceğim. Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.