Format deneyimim olmadı hiç internetten gördüğüm ve arkadaşımın söylemesiyle atmaya çalıştım bilgisayarıma uygun 64bit windows 8 .iso dosyasını indirdim,dediğim gibi hiç bilgim olmadığından önemli dosyalarımı usb'ye attım ve iso dosyasını açarak netten bakıp formatı attım daha sonra bilgisayar yeniden başlattı kurulum sonrası ve hoşgeldiniz yerinden sonra siyah ekran geldi hiçbirşey yapamıyorum bios diyolar güncellemek gerekmiş del - f12 basıyorum ama fayda yok açılmıyor 1-2 kere kapatıp açtım Kurtarma diye bir yer geldi hata kodu :0xc0000001 diye başlangıç ayarları için F8 'e basın diyor f8 e bastım; 9 tane madde var hata ayıklamayı etkinleştir-güvenli moddan aç vs gibi hepsini denedim ama siyah ekrandan kurtulamadım.Birazda tırsıyorum inşallah bilgisayara birşey olmamıştır neyse bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler saygılarımla..
Evet acilen yardım gerekiyor bilgisi olan yok mu?
Acil yardım edebilecek kimse yok mu ?
F8 bas güvenli modda aç ekran kartı driverini kaldır windows kendi yüklemiştir onu otomotik güncelleştirmeyi kapat..YENİDEN BAŞLAT SİTESİNDEN EKRAN KARTI DRİVERİNİ İNDİR GÜNCELLEŞTİRMELERİ AÇ..
Buda olmazsa yenilemeyi dene..
quote:
Orijinalden alıntı: ezce
Merhabalar;
Format deneyimim olmadı hiç internetten gördüğüm ve arkadaşımın söylemesiyle atmaya çalıştım bilgisayarıma uygun 64bit windows 8 .iso dosyasını indirdim,dediğim gibi hiç bilgim olmadığından önemli dosyalarımı usb'ye attım ve iso dosyasını açarak netten bakıp formatı attım daha sonra bilgisayar yeniden başlattı kurulum sonrası ve hoşgeldiniz yerinden sonra siyah ekran geldi hiçbirşey yapamıyorum bios diyolar güncellemek gerekmiş del - f12 basıyorum ama fayda yok açılmıyor 1-2 kere kapatıp açtım Kurtarma diye bir yer geldi hata kodu :0xc0000001 diye başlangıç ayarları için F8 'e basın diyor f8 e bastım; 9 tane madde var hata ayıklamayı etkinleştir-güvenli moddan aç vs gibi hepsini denedim ama siyah ekrandan kurtulamadım.Birazda tırsıyorum inşallah bilgisayara birşey olmamıştır neyse bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler saygılarımla..
Dostum 0xc0000001 bu hata kodudur bilgisayarında herhangi donanım veya yazılım hatası oldugunda bu kodu görürsen hemen internette araştır çözümü de vardır.
Güvenli moddan da girdim tekrar başladı pc siyah ekrana geri attı çözemiyorum
Güvenli moddan da girdim tekrar başladı pc siyah ekrana geri attı çözemiyorum
Aldığınız hatadan winload.exe dosyası okunamadığını anlıyorum. Sisteminiz başlangıçta onarmayı seçiniz ya da diski gözden geçirin uyarısı veriyor. bunun zaten iki nedeni vardır ya yazılımsaldır ki şu anki pozisyona oldukça uzak ya da donanımsaldır. 1. optik sürücü cd yi okuyamıyordur. 2. medya (cd-dvd) hasar görmüştür. 3. Ramlerle ilgili bir sıkıntı olabilir. 4. Hard disk ten sorun olabilir (bad sector) 5. Data kablosundan kaynaklanabilir. 6. hatalı kapatmadan dolayı veri zarar görmüş olabilir.