Şimdi Ara

Windows 8 ile ilgili sorularınız - istekleriniz bu konuda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar windows 8 ile ilgili az çok bilgim var, yazılım konusunda istediğinizi sorabilirsiniz - isteyebilirsiniz!

*** diğer arkadaşları rahatsız etmeden güzel konuşalım ki konu da kapanmasın!

• romanadamita34 R kullanıcısına yanıt
    Hocam direkt Win8 ile alakalı bir soru olmayacak ama kusuruma bakma..

BEnim öğrenmek istediğim piyasada Win 8 ile alakalı orta seviyede bir kullanıcı için kaynak bir kitap var mı bildiğiniz?
  • kijiro K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Buradan bir kaynak buldum, kısaca anlatmış bir hocamız istersen bi oku. ama eğer e-kitap istiyorsan mağzadan almak gerekir!

1. Windows 8 Öğren

2. Windows 8 Pratik İpucular

Teşekkür ettim hocam..Buradan başlamak lazım..

Peki basılı veya e-kitap şeklinde tavsiye edebileceğin bir şeyler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

INKİLAP Mağzalarında "Windows 8 A'dan Z'ye Öğren" diye bir kitap bulunmakta.
    Tekrar Teşekkürler.
  • Windows 8'e ait en ufak bir bilgim yok. Aldım, kuruldu ve o günden bugüne kadar hiç teknik sorun yaşamamıştım.. Ta ki bugüne kadar :)

Etkinleştirme.. Nasıl yapılır, nerden girilir, ne edilir hiç bilmiyorum..

Nasıl yapabilirim, adım adım açıklayabilir misiniz? :)

@romanadamita34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyke -- 16 Ekim 2013; 21:49:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyke

Windows 8'e ait en ufak bir bilgim yok. Aldım, kuruldu ve o günden bugüne kadar hiç teknik sorun yaşamamıştım.. Ta ki bugüne kadar :)

@romanadamita34

PM Atıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: romanadamita34

quote:

Orijinalden alıntı: pyke

Windows 8'e ait en ufak bir bilgim yok. Aldım, kuruldu ve o günden bugüne kadar hiç teknik sorun yaşamamıştım.. Ta ki bugüne kadar :)

@romanadamita34

PM Atıldı.

Çok teşekkürler, gece uygulayacağım :)

• pyke kullanıcısına yanıt
    rica ederim kardeşim
  • Bugün bir hevesle mağazaya girerek 8.1 sürümü indir dedim, fakat inmedi. Bende bir restart atıp tekrar denerim dedim. Fakat PC'yi tekrar açtığımda, herhangi bir app'a tıklasam bile "Kullanıcı hesabı denetimi kapalıyken açılamaz" diyor. Yani ne mağazaya, ne takvime girebiliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Windows 8.1 Preview kullanıyordum bugün güncelleme çıktı,mağazada bulamadım windows'un sitesinden direk markete giden link den indirme sayfasına geldim indire basıyorum herhangi bir indirme çubuğu gelmiyor ama arkadan indiriyor(görev yöneticisinden baktım internetten dosya indiriyor olarak görünüyor) benim sorunum indirme çubuğu neden görünmüyor nerden bulabilirim,ayrıca single lang... yazıyor pro'dan farkı ne bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 17 Ekim 2013; 19:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Bugün bir hevesle mağazaya girerek 8.1 sürümü indir dedim, fakat inmedi. Bende bir restart atıp tekrar denerim dedim. Fakat PC'yi tekrar açtığımda, herhangi bir app'a tıklasam bile "Kullanıcı hesabı denetimi kapalıyken açılamaz" diyor. Yani ne mağazaya, ne takvime girebiliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bir Outlook hesabınız olmalıdır.
  • Single Language yeni çıkan bir Windows 8.1 sürümüdür. En çok tavsiye edilenlerdendir. Aslında pek bir farkı yok.

Single language'nin türkçe de anlamı: Tek dil'dir. yani sadece ingilizce bir sürüm veya sadece bir türkçe sürümdür.

İndirme penceresine gelince o normalde bir klasörü var onun sağ üste gidince olması gerekiyor. Kontrol etmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: romanadamita34

Single Language yeni çıkan bir Windows 8.1 sürümüdür. En çok tavsiye edilenlerdendir. Aslında pek bir farkı yok.

Single language'nin türkçe de anlamı: Tek dil'dir. yani sadece ingilizce bir sürüm veya sadece bir türkçe sürümdür.

İndirme penceresine gelince o normalde bir klasörü var onun sağ üste gidince olması gerekiyor. Kontrol etmenizde fayda var.

teşekkürler,indirme klasörünü arayayım ben o zaman
  • Ben tabletimde Windows 8 kullanıyorum bugünde 8.1 güncellemesini yapıyorum fakat çok yer kaplıyor. Fabrika hali 30 gb kadar yer kaplıyor. Kendim Windows kursam 10 gb yer kaplayacak. Windowsun crack olmayan kurma cd sini nereden bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

Bu kitapları bugün çektim, çok yararlı bir kaynak almanı tavsiye ederim.

Windows 8 ile ilgili sorularınız - istekleriniz bu konuda  Windows 8 ile ilgili sorularınız - istekleriniz bu konuda

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    PM Gönderdim.
  • Kardeş ben WDF_Violation diye bir hata alııyorum ve laptop reset atıyor . Laptop Ge70 2OE
    Bi çare olursanız sevinirim iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Servius

Kardeş ben WDF_Violation diye bir hata alııyorum ve laptop reset atıyor . Laptop Ge70 2OE
    Bi çare olursanız sevinirim iyi forumlar

For your music device or iPod follow these steps after connecting your device via USB to your computer:

go to start menu > computer > locate your iPod > right click on it > properties > "sharing" tab > advanced sharing > select "share this folder" > click "permissions" > select "everyone" > under "allow" select full control > apply > ok.

aldığınız hatayı de screenshot olarak görebilseydim daha iyidi. iTunes bir hata veriyor sanırım eğer bu program hata veriyorsa ingilizce adımları uygulayınız.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.