Şimdi Ara

windows 8 ebeveyn denetimi kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulda bilgisayarlarda win8 yüklü bizzat be yüklemiştim şimdi ebeveyn denetimi koymuşlar bi şey yapılmıyor biz standart hesaba girebiliyoruz bunu kaldırmak için ne yapılabilir gerekirse 5 saat sürsün lütfen söyleyin regedit falan kurcalarsak birşey çıkabilir diye umuyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 8 Ebeveyn Denetimini Kaldırma

Ebeveyn denetimi, çocukların internet ve bilgisayar kullanımını sınırlamanıza yardımcı olan bir özelliktir. Ancak, artık ebeveyn denetimine ihtiyacınız olmadığında bunları kaldırmak isteyebilirsiniz.

Windows 8'de ebeveyn denetimini kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Başlat ekranına git ve "Kullanıcı Hesapları" yaz.
    2. "Kullanıcı Hesaplarını Yönet"i seç.
    3. Çocuğunun kullanıcı hesabını seç ve "Kullanıcı Hesabını Değiştir"e tıkla.
    4. "Ebeveyn Denetimleri" sekmesine git.
    5. "Bu hesaptan ebeveyn denetimlerini kaldır" seçeneğini etkinleştir.
    6. "Tamam"a tıkla ve değişiklikleri kaydet.

Ebeveyn denetimleri artık çocuğunun kullanıcı hesabından kaldırılacaktır. Artık internet ve bilgisayar kullanımını kısıtlama olmaksızın kullanabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Seni gidii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

Seni gidii

:D çözüm var mı birde şöyle bişey aklıma geldi bu aile koruması arkada bi app gibi çalışıyor ve admin olmayan bu taski kapatamıyor başka bir programla hata verdirsek veya task kill yapsak olabilir
  • anne oyun yüklicem şunu kaldırır mısın de
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

anne oyun yüklicem şunu kaldırır mısın de

Sen anneni okula mı götürüyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende okuldaki bilgisayarda ebeveyn kontrolü var sanıyorsun
  • beyler sadece ismi ebebeyn denetimi zaman sınırlama amacı kullanılıyo yani evdeki bilgisayarda olsa format atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divine Incubus -- 22 Mayıs 2013; 19:35:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi kullanıcı daha yapıp onla girsen ? ikisi birbirinden bağımsız oluyor diye biliyorum.
  • quote:

bi kullanıcı daha yapıp onla girsen ? ikisi birbirinden bağımsız oluyor diye biliyorum.

admin olmadığımız için yeni kullanıcı kuramıyoruz win xp ve f8 tuşu olsa problem yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

quote:

bi kullanıcı daha yapıp onla girsen ? ikisi birbirinden bağımsız oluyor diye biliyorum.

admin olmadığımız için yeni kullanıcı kuramıyoruz win xp ve f8 tuşu olsa problem yok ama

bişey vardı biçimlendirilmeyince giriş ekranından misafir mod vs. girebliyodun herşeyi yapıyodun sanırım. babam baya anlıyor ama ebeveyn denetimi desem şimdi beni yanlış anlar anlar abazzers'lık yaptığımı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

quote:

bişey vardı biçimlendirilmeyince giriş ekranından misafir mod vs. girebliyodun herşeyi yapıyodun sanırım. babam baya anlıyor ama ebeveyn denetimi desem şimdi beni yanlış anlar anlar abazzers'lık yaptığımı

tam olarak nasıl birşey biraz daha açıklarmısınız

• Bypass yöntemi bulmuştum biraz geç oldu paylaşalı bundan 5 yıl önce keşfettim süreniz bitti dediği ekran geldiği an parola gir kısmına girip sürekli entera basın bi 3-4 saniye, sonra siz entera basarken aynı zamanda şimdi de F4 e basın entera, o ara basarken devamlı böyle enter+f4 yapın bir hata oluştu diye hata ekranı verecek ona tamam dediğiniz anda ne ebeveyn ne parola ne kilit var artık :) abim bana 2 saat oynama süresi koyuyodu ben de bunu yapıyodum ebeveyn yokoluyodu sınırsız keyf :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeeoow -- 3 Ağustos 2019; 12:35:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.