Şimdi Ara

Windows 8 Driverler Güncel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında 2.5 senedir donanımhaberde sürekli programları izlerim teknolojiyi takip ederim ancak foruma üye olmak pek aklıma gelmedi.Şimdi bir sıkıntım var ve yardım isteyeceğim hepinize şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarıma windows 8 pro yükledim ve açılıp ayarlarımı yaptıktan sonra aygıt yöneticinden driverlere baktım ancak hepsi yüklüydü.Ben yinede güncel olmama ihtimaline karşı ekran kartı driverini nvidianın sitesinden en güncel sürümü yükledim.Tahmin ederseniz diğer driverlerde var bunlar acaba güncelmidir benim sistemi iyi yapmak için birşey yapmam gereklimi?Ayrıca eski işletim sistemim windows7 idi onda intel turbo boost gibi programlar vardı bunda neden yok ve nasıl yükleyebilirim gerek varmı?

Sistem Özellikleri:

İntel core i5 2500k

Nvidia Geforce Gtx 470

Ram:8 GB

Anakart bilmiyorum :D (Ama en iyilerindenmiş)Marka intel

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında 2.5 senedir donanımhaberde sürekli programları izlerim teknolojiyi takip ederim ancak foruma üye olmak pek aklıma gelmedi.Şimdi bir sıkıntım var ve yardım isteyeceğim hepinize şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarıma windows 8 pro yükledim ve açılıp ayarlarımı yaptıktan sonra aygıt yöneticinden driverlere baktım ancak hepsi yüklüydü.Ben yinede güncel olmama ihtimaline karşı ekran kartı driverini nvidianın sitesinden en güncel sürümü yükledim.Tahmin ederseniz diğer driverlerde var bunlar acaba güncelmidir benim sistemi iyi yapmak için birşey yapmam gereklimi?Ayrıca eski işletim sistemim windows7 idi onda intel turbo boost gibi programlar vardı bunda neden yok ve nasıl yükleyebilirim gerek varmı?

Sistem Özellikleri:

İntel core i5 2500k

Nvidia Geforce Gtx 470

Ram:8 GB

Anakart bilmiyorum :D (Ama en iyilerindenmiş)Marka intel

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Driverlerin hepsi günceldir. Ama ekran kartı gibi driverlerin ek programlarını kurmalısın ekran kartından tam performans alman için. Anakartın modelini öğrenerek internetten ek programlarını indirirsin turbo bosst gibi vs.

• Hocam ben windows 7'de 7.9 puan alıyordum windows 8 yüklediğimde 7.7 puan aldım.Üstelik nvidianın sitesinden gerekli ekran kartı driverini yükledim.Bunun sebebi sizce ne olabilir?Driverlerin ek programları nelerdir?Ayrıca anakart modelim ASUS P8Z68-V
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Hocam ben windows 7'de 7.9 puan alıyordum windows 8 yüklediğimde 7.7 puan aldım.Üstelik nvidianın sitesinden gerekli ekran kartı driverini yükledim.Bunun sebebi sizce ne olabilir?Driverlerin ek programları nelerdir?Ayrıca anakart modelim ASUS P8Z68-V

Windows 8 9.9 üzerinden hesapladığı için..Windows 7 7.9 üzerinden hesaplıyordu.. Windows 7 de tam puanmı alıyordun yanı?İlginç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirkin_01 -- 25 Nisan 2013; 21:43:05 >
  • Evet hocam işlemcide 7.8 diğerleri 7.9 idi sadece harddisk 5.9 du.Neden düşük bu değerler :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.