iyi günler ara sıra windows 8 dosya erişimi engellendi sorunu yaşıyorum ve buna baglı olarak düşündügüm bir sorun daha var masa üstü simgelere tıkladıgımda simge siliniyor geri dönüşüm kutusuna gidiyor bu sorunu sürekli yapmıyor ara sıra
Normal hatalar değil bunlar. Virüs taraması yapmalısın.
1)Combofix ile tarattır 2)Hirensbootcd ile açıp içindeki antivirüslerle tarama yaptır. 3)Malwarebytes 4)Spybot Search & destroy 1.6 öneririm
dosyanın silinmemesi o anda açık olmasından kaynaklanabilir uac devredışıyken açılmama hatası registryden uacı kapatmışsınızdır haliyle metro uygulamaları çalışmaz ama resim gösterici olarak fotoğraf programı etkindir denetim masasından program varsayılanlarından windows resim göstericiyi varsayılan program yapın fotoğraflar olmasın
IronpumperI
kullanıcısına yanıt
tamam tarattırayorum şimdi teşekkürler..
yok arkadaş nasıl bir sorundur çözemiyorum bazen pc ye bir ilham geliyo neye dokunursam siliyor örnegin; bu yazıyı yazerken bir anda bir kısmını sildi masa üstü simgeye tıkladım onlarıda sildi geri dönüşüme gidiyorum yüklemek için kendi kendine ordanda silmeye çalışıyor hayırı tıklıyorum bir kaç kere zor bela duruyo malwarebytes le tarattım sistemi herhangi bir virüs bulamadı ne yapacam valla bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim3890
yok arkadaş nasıl bir sorundur çözemiyorum bazen pc ye bir ilham geliyo neye dokunursam siliyor örnegin; bu yazıyı yazerken bir anda bir kısmını sildi masa üstü simgeye tıkladım onlarıda sildi geri dönüşüme gidiyorum yüklemek için kendi kendine ordanda silmeye çalışıyor hayırı tıklıyorum bir kaç kere zor bela duruyo malwarebytes le tarattım sistemi herhangi bir virüs bulamadı ne yapacam valla bilmiyorum
Klavyede bir sorun olmasın?
IronpumperI
kullanıcısına yanıt
:) sanırım sorun klavyede ama net bişey söyleyemiyorum yeni aldıgım goldmaster usb klawye ile kullanıyordum leptopu delete tuşu biraz hassas bigi işallah sorun klavyedir
:) sanırım sorun klavyede ama net bişey söyleyemiyorum yeni aldıgım goldmaster usb klawye ile kullanıyordum leptopu delete tuşu biraz hassas bigi işallah sorun klavyedir
İnşallah...
Sorun gerçekten klavyedeyse ve yeni klavye alma imkanın yoksa, bir-iki klavye programı var, istediğin tuşa istediğin görevi atıyorsun.
Senin Delete tuşuna boş bir görev atarız, sorun çözülür.
IronpumperI
kullanıcısına yanıt
kardeşim yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim sorunum klavye yeni almıştım zaten bi ara götürüp değiştireyim
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim3890
kardeşim yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim sorunum klavye yeni almıştım zaten bi ara götürüp değiştireyim
Rica ederim Geçmiş olsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme