Şimdi Ara

windows 8 de kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar benim masaüstü birkaç gündür youtube veya face de video izlemek istediğimde kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılacak (VİDEO_TDR_FAILURE (atikmpag.sys) hatası veriyor.

ASUS M5A 78 L-M LX3
    AMD RADEON HD 5600/5700
    AMD FX (TM)-6300 SİX CORE
    AMD HDMİ OUTPOT
     windows 8 de kapanma sorunu

• Sisteminizin tüm Driver'larının güncel olduğundan emin olun.
    Eğer eminseniz hala kapanıyorsa Windows Onarımı yapmayı deneyin veya CHKDSK'i çalıştırın.
    Eğer sonuca varamazsanız Format atmak zorunda kalabilirsiniz.
    Birdaha böyle şeylerle karşılaşmak ta istemiyorsanız iyi bir antivirüs ile korunun.
  • Akşam eve gittiğimde söylediklerinize bakacağım. Kaspersky 3 orjinal lisanslı kullanıyorum ama oğlum bir oyun indirirken kapatmış :(
    Ondan olabilir bakalım inşallah çözülür. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yiğido580 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende var, sorunu çözebildiniz mi hocam ??
  • wireless bağlantıyla ilgili olabilir windows 8 de böyle genel bir problem var
  • a1kalite34 kullanıcısına yanıt
    bilgisayar masaüstü ve interneti kablolu olarak kullanıyorum
  • ekran kartının driverını kaldırıp internetten son ver. kurun
    ekran kartım biraz eski ati 4850 amd bu kart için desteği kesti. Resmi olarak windows 8 driverı yok kartın. Unofficial driver kullanıyorum.
  • Yok öyle birşey sadece amd ekran kartının driverını çok sık güncellemiyor o kadar
    valla hocam amdnin sitesinden indirdiğim driver çalışıyor ama başka bir sorun ortaya çıkıyor. Monitörün kenarlarında siyah boşluklar oluşuyor bunuda ccc ile düzeltebiliyorsun ama bu seferde ccc çalışmıyor windows 8 de. Windows 7 de hiç bir sorun yok ama windows 8 de ccc açılmıyor. Yılbaşında yeni bi ekran kartı alcam. Şimdilik idare etsin yeter beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.