Şimdi Ara

Windows 8 çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim küçük ama göz bozan bir sorunum var. Pc me Windows 8 yükledim 8.1 değil yanlış anlaşılmasın. Monitor Çözünürlüğüm 1440x900 ama ben önerilen yani 1024x768 den yukarıya çıkamiyorum.
    Win8 den önce Vista kullanıyordum ve 1440x900 çöz. rahatlıkla alıyordum. İnternette regeditten şunu arat fln diyolar ama bul dan yazanı aratınca hiçbir şey bulamıyorum.Lütfen yardım edin Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed99 -- 14 Aralık 2013; 17:24:44 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_69388059/mpage_1/f_/key_//tm.htm bu konuda aradıgımız şeyi biresimde görürken regedit penceresinin altında istenen şeyin nerde oldugu yaziyor ama oraya girince öyle bir şey bulamıyorum.
     Windows 8 çözünürlük Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed99 -- 14 Aralık 2013; 17:48:25 >

• muhammed99 M kullanıcısına yanıt
    Benimde ayni ama wddm den dolayidir diye duppsunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wddm derken
  • linkteki konunun başında catalys yüklendi önceden demiş bende yükliem dedim vista da ati x550 fln yaziyodu windows 8 uyumlu deil vista vin7 yaziyo ekran karı modeline şimdi baktım rv370 yaziyo hngi adla driver yukliycem driver sitesinde rv370 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed99 -- 14 Aralık 2013; 18:20:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.