Şimdi Ara

WINDOWS 8 BELLEK READ OLMADI HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler bi haftadır başım ağrıdı sürekli bellek read olmadı diye hata veriyo kapatıyorum bu seferde oyundayken kasma yapıyo. oyun donuyo alt+tab yapıyorum masaüstüne dönüyorum bidaha yapıp tekrar oyuna giriyorum 30 sn falan donmadan oynuyorum 30 sn sonra tekrar aynı sorun oluyo ya anlayan bi arkadaş acil yardım etsin. bildiklerimi denedim olmadı allah rızası için diyorum bak bi yardım edin kafayı yemek üzereyim artık

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1666411/23cec3bc-d228-4915-9d8b-bcbbef5e00f1.PNG

bu hatayı veriyo işte beyler

• iki dakka ipleyeydiniz bari be abi

Orijinalden alıntı: skerington

ya beyler bi haftadır başım ağrıdı sürekli bellek read olmadı diye hata veriyo kapatıyorum bu seferde oyundayken kasma yapıyo. oyun donuyo alt+tab yapıyorum masaüstüne dönüyorum bidaha yapıp tekrar oyuna giriyorum 30 sn falan donmadan oynuyorum 30 sn sonra tekrar aynı sorun oluyo ya anlayan bi arkadaş acil yardım etsin. bildiklerimi denedim olmadı allah rızası için diyorum bak bi yardım edin kafayı yemek üzereyim artık

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1666411/23cec3bc-d228-4915-9d8b-bcbbef5e00f1.PNG

bu hatayı veriyo işte beyler

sıkıntılı bir program buna neden oluyor gibi. bu hatayı almadığın bi zamana sistemi geri yüklersen çare olabilir belki. son zamanlarda yüklediğin oyun programları kontrol edebilirsin.son çare olrak sistemi yeniden kurabilirsin

sakin ol bu arada :)

• ya ben 8.1 e yükselttikten sonra böyle oldu win8 format atıcam oda olmuyo yine 20-30 lira vermek istemiyorum tamirciye acaip dellendim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.