Arkadaşlar dün akşam microsoft, windows media center paketinizi etkinleştirin diye bir mail atmış, ben zaten win8 yüklediğimde aktive etmiştim, ücretsiz olduğu zaman bir kaç defa istemiştim sanırım onlardan birisi için mail geldi. İsteyen varsa keyi pm atabilirim, benim işime yaramaz sanırım bir sorunda olmaz herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: EfendiAdam
Arkadaşlar dün akşam microsoft, windows media center paketinizi etkinleştirin diye bir mail atmış, ben zaten win8 yüklediğimde aktive etmiştim, ücretsiz olduğu zaman bir kaç defa istemiştim sanırım onlardan birisi için mail geldi. İsteyen varsa keyi pm atabilirim, benim işime yaramaz sanırım bir sorunda olmaz herhalde
Ben alıyım mümkünse
quote:
Orijinalden alıntı: EfendiAdam Arkadaşlar dün akşam microsoft, windows media center paketinizi etkinleştirin diye bir mail atmış, ben zaten win8 yüklediğimde aktive etmiştim, ücretsiz olduğu zaman bir kaç defa istemiştim sanırım onlardan birisi için mail geldi. İsteyen varsa keyi pm atabilirim, benim işime yaramaz sanırım bir sorunda olmaz herhalde
Aynı mail bana da geldi, halbuki MC kuralı neredeyse 2 ay oldu, sonra tekrar key istememiştim kendi adıma. Önce fake mail sandım, ama kontrol ettim, değilmiş. Bizim ikinci laptopa da Win 8 kurmaya karar vermiştim, bakalım gönderilen key işe yarayacak mı..
quote:
Orijinalden alıntı: Farwynd Arkadaşlar oyunlarda gerçekten bu kadar çok sorun mu var? Aşırı oyun oynayan birisi değilim sistemi yenileyene kadar kendi kendime söz verdim Ama arada kaçamak yaptığımdada sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.
Kaçamak yapacağınız kızların, pardon oyunların adı belli ise netten bir araştırın, sorun varsa muhakkak düşmüştür nete..
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
quote:
Orijinalden alıntı: EfendiAdam Arkadaşlar dün akşam microsoft, windows media center paketinizi etkinleştirin diye bir mail atmış, ben zaten win8 yüklediğimde aktive etmiştim, ücretsiz olduğu zaman bir kaç defa istemiştim sanırım onlardan birisi için mail geldi. İsteyen varsa keyi pm atabilirim, benim işime yaramaz sanırım bir sorunda olmaz herhalde
Aynı mail bana da geldi, halbuki MC kuralı neredeyse 2 ay oldu, sonra tekrar key istememiştim kendi adıma. Önce fake mail sandım, ama kontrol ettim, değilmiş. Bizim ikinci laptopa da Win 8 kurmaya karar vermiştim, bakalım gönderilen key işe yarayacak mı..
Win8 Pro olması gerekliymiş ve 31 Ocak tarihine kadar kullanılmazsa geçersiz oluyormuş
quote:
quote:
quote:
Win8 Pro olması gerekliymiş ve 31 Ocak tarihine kadar kullanılmazsa geçersiz oluyormuş
Şimdi kontrol ettim, gelen mail bir hatırlatma ve key daha önce gönderilenle aynı, erken sevinmişiz MS kıyak yapmış diye..
quote:
quote:
quote:
quote:
Şimdi kontrol ettim, gelen mail bir hatırlatma ve key daha önce gönderilenle aynı, erken sevinmişiz MS kıyak yapmış diye..
Normalde kullandığım bir gmail hesabım var bir de windows 8 yüklerken aldığım @outlook adresi, şimdi kontrol ettim ikisine de mail gelmiş, iki farklı key acaba hangisini kullandım
quote:
Orijinalden alıntı: EfendiAdam Normalde kullandığım bir gmail hesabım var bir de windows 8 yüklerken aldığım @outlook adresi, şimdi kontrol ettim ikisine de mail gelmiş, iki farklı key acaba hangisini kullandım
İkisi de "This is a reminder that you must activate your free Windows 8 Media Center Pack product key** by January 31, 2013: " diye başlıyorsa daha önce de gönderilmişler demektir. Hangisi sağlam anlamak basit, ikisini de sırayla girersin, hangisini kabul ederse o sağlam demektir..
Şu sıralar mağazada bir problem mi var? Uygulama indirmek neredeyse imkansız.
windows 7'yi bırakıp 8'e geçmemizi sağlayacak bir özelliği var mı windows 8'in?
Arkadaşlar yardım
Başlangıç ekranında takvim kutucuğunu kaldır dedim. Mesajlaşma ve bir başka kutucuk daha gitti adını hatırlamıyorum. Nasıl geri getirebilirim. Bir keresinde olmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
Arkadaşlar yardım
Başlangıç ekranında takvim kutucuğunu kaldır dedim. Mesajlaşma ve bir başka kutucuk daha gitti adını hatırlamıyorum. Nasıl geri getirebilirim. Bir keresinde olmuştu
Store'a girin, fareyi sağa götürünce açılan pencereden Search (Arama) seçi, Mail (Posta) yazarak aratın, çıkan postayı yükleyin, takvim ve mesajlaşma da posta ile beraber gelecektir...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
Arkadaşlar yardım
Store'a girin, fareyi sağa götürünce açılan pencereden Search (Arama) seçi, Mail (Posta) yazarak aratın, çıkan postayı yükleyin, takvim ve mesajlaşma da posta ile beraber gelecektir...
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60 Teşekkürler
Adı olmaz, iyi günlerde...
quote:
Orijinalden alıntı: International
Peki başlat menüsünü nasıl getirebiliyoruz windows 8 de?
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
win8 klasik başlat menüsünü programsız olarak geri getirin.
Çalışmaz, bu Preview sürümü için geçerliydi, tam sürümde çalışmaz..
bende pro war çalıştı deneyin mutlaka çalışması gerek
Aklınız var ise media center denilen saçmalığı kurmayın ...
Windows 8 pro lisans numarası saçmalayabiliyor ve ciddi anlamda kasıyor sistemi ...
win 8 promosyon kodu ile aldım win7 pro üzerine sıfırdan kurdum win7 den sonra hiç kullanışlı gelmedi programlara ulaşmak zor iş . başlat tuşu istiyorsan yan uygulama kuruyorsun. Windows u basitleştirmişler biraz çocuklara yönelik olmuş. Sonu olarak win8 i kaldırdım tekrar win7 pro ya devam.
son güncellemeden sonra kürek kırıldı
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
son güncellemeden sonra kürek kırıldı
küreğin kırılmamaıs için güncellemeleri kapatmak gerek