Arkadaşlar merhaba bilgisayarımın win 8 olan sürümünü win 8.1'e güncelledim keşke de güncellemeseydim diyorum güncelledikten sonra yerel ağ bağlantımda problem oluşmaya başladı internette gözle görülür bi yavaşlama var belki bunu win8 le alakası yoktur ancak bi web sayfasına bağlanmaya calıstıgımda baglanılmıyor yere ag baglantısından sorun gıder dedıgımde genıs ag baglantı modemınız bı sorunla karsılasıyor dıyor modemı kapatın 10 sn bekleyın gıbısınden seyler soyluyor halbukı aynı modem uzerınden masaustune baglandıgımda hıc bı sıkıntı yok yanı notebookda sıkıntı olusuyo sorun gıder sonunda ıse erişim noktanız,yönlendırıcınız veya kablo modeminizle internet arasındaki bağlantı kesildi diye bir uyarı alıyorum bu uyarıdan bı 10 15 sanıye sonra ınternet duzelıo ıntertene baglanabılıyorum ancak günün bellı aralıklarında sureklı bu sıkıntıyla ugrasmaktan bıktım yanı eskıden boyle bısey basıma gelmezdı ancak win 8.1den sonra gunde en az 6 7 defa nete baglanamama gıbı bı durumla karsı karsıya gelıyorum
kısacası sızlerınde cozum onerılerını duymak ıstıyorum uzun yazmısım bıraz kusura bakmayın yardımcı olacaklara sımdıden tesekkur edıyorum
ewet aynen bizimde 2. laptopta boyle sorun oldu 8 den 8.1 gectık mesela benım kı windows 7 hıc bır sorun yok ve daha guzel bir işletim sistemdide karısık da degıl eskıyı yuklemek daha ıyı olur umarım yapabılırsem