Şimdi Ara

Windows 8.1 Ürün Anahtarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Microsoft,un kendi Windows 8.1 indirme programı ile orijinal Windows 8.1 64Bit indirdim ve kurdum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
    Ancak benden belirli aralıklarla Windows 8.1 Ürün Anahtarı istiyor ama Windows 8.1 Ürün Anahtarı olmadığı için ve bende kmspico veya diğer yöntemler ile etkinleştirmek istemediğimden dolayı böyle kullanmayı düşünüyorum ?
    Kafama takılan şey şu,ben ne zamana kadar böyle Ürün Anahtarı girmeden ve etkinleştirmeden kullanabillirim Windows 8.1,i ?

http://i.hizliresim.com/04zVkD.jpg

• Yanlış değilsem win 8 için deneme süresi 90 gün idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar'ı sağ tıkla özellikler de. en altta windows etkinleştirme de windows etkinleştirilmedi kalan deneme süresi xx gün der. ordan ne kadar zamanın kaldığını anlayabilirsin.
    Yalnız ben microsoftun win8.1 indirme programını merak ettim. Kaç yıldır bilgisayarlara format atıyorum, windowsları msdn olarak bulana kadar kaç tane site-torrent geziyorum. İlk defa böyle birşey duydum. orjinal windows anahtarın varsa microsoft'tan anahtara uygun sürümü indirebiliyordun sanırım. Ama orjinal anahtar olmadan nasıl msdn windows'u microsoft'tan indirebildin anlamadım
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Bende 1994 yılından beri bu Windows ile içli dışlıyım ve bende daha önceleri senin gibi illegal yollardan Windows temin ediyordum ancak artık Microsoft bu tutumundan vazgeçti ve direkt olarak kendi Server,inden indirmeye sundu ve bende Microsoft,un bu programını kullanarak hem orijinal olarak hemde yasal olarak indirdim ve kullanıyorum ayrıca güvenlik olarak içim rahat.

Microsoft,un Windows 8.1 Pro 32Bit\64Bit indirme linki.

Media Creation Tool
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Microsoft,un Windows 8.1 Pro 32Bit\64Bit indirme linki.

Media Creation Tool
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

bilgi için teşekkürler. yalnız windows'u direk usb'ye indirip atıyor sanırım değil mi? iso dosyası olarak indirmenin bir yolu var mı acaba. Bir de linkten anladığım kadarıyla programla usb-dvd'ye indirirken mi 64-32 bit, türkçe-ingilizce, single language-pro gibi sürümleri seçiyoruz.

Hayır program içinde 2 seçenek var biri usb diğeri iso.
    32Bit\64Bit seçim ekranı mutlaka önünüze gelecektir.

• ok. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tamamdır,rica ederim.

• win8.1 fiyatı belli. ürün anahtarını satın alıp windowsa girdiğinizde aktifleştirmek kolay.
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Tabiki kolay yeterki lisans olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.