Şimdi Ara

Windows 8.1 Ses Yok. Yüklü ses çıkış aygıtı yok (Update sonrası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows, update yapmış. ses yok oldu. hiç ses yok. aygıt yöneticisinde bir şey bulamadım. microsoft fix it denedim algılandı dedi ama donanım değişiklikleriniz algılanmamış olabilir yazdı.

tweaking.com denedim çözemedi. Ses gelmiyor bir türlü.

windows 8.1 x64

ekleme: 19.1.2014----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    şimdi de sürücü yok olmuş. yüklüyorum olmuyor. ve aygıt yöneticisinden yazılımı güncelleştir diyorum realtek sitesinden güncel sürücü yüklüyorum hata veriyor.

zorla manuel sürücü yükleyebilir miyiz?
    directxi yeniden yükledim.
    dandik bir güvenlik güncellemesi yüzünden bilgisayarın içine edildi. hiç bir şey düzgün çalşışmıyor sayesinde. yüklü güncellemelere baktım.
    resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 19 Ocak 2014; 21:38:52 >

• yardım edin lütfenn
  • lütfen yardım edin çıldıracamm resim de ekledim yenii
  • Neden kimse yardım etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosunkaya bios update filan yaptın mı? Mesela benim anakartıma bir bios update gelmişti. Altında bir not vardı. Bu update'i yaptıktan sonra aşağıda ki ses kartı driver'ını yükleyin. Eğer bende farketmezsem benzer sorunlarla boğuşacaktım. Bu güncellemelerden kastın 2 gün önceki güncellemeler ise bende hiç sorun olmadı. Belki senin donanımla ilgili bir sorundur. Bence yapabileceğin en güzel şey mümkünse anakartın bios'unu ve varsa diğer güncel driverlarını kurman. Öncelikle bios'u güncellemeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.